- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Hepimiz Gold Botlardan Nefret Etsekde bazen İşe yarıyolar ;)
· 16 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Sana Şöyle Söyliyeyim Onlar Olmasa Oyuna 1 Saatte Diil 5 Dakikada Gireceksin Geri Kalan 55 Dk Lik Bekleme Süresinde Kendini Kassan Daha Hızlı Kasarsın ☕
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Sana Şöyle Söyliyeyim Onlar Olmasa Oyuna 1 Saatte Diil 5 Dakikada Gireceksin Geri Kalan 55 Dk Lik Bekleme Süresinde Kendini Kassan Daha Hızlı Kasarsın ☕
Doğru yani bize goldbotları savunma 😁 😁
low lvl'da goldbotlar çok sıkıcı harbiden lvl 64ten sonra rahtlıyor sro lvl 110 gelsede hepten rahatlasak char fiyatları da yükselse keşke T_T
F
ForEverTurk
⭐ 17y
low lvl'da goldbotlar çok sıkıcı harbiden lvl 64ten sonra rahtlıyor sro lvl 110 gelsede hepten rahatlasak char fiyatları da yükselse keşke T_T
Cık yukarı ustam niyalarda kasanları hiç gormedin galiba 80 olmadan rahat yok bunlardan 😊
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Bu kadar nefret ediceğinize Premium alın rahatlayın (:
sabaha kadar Bot almadıgımdan bıraktım. yani beleşden kasmaları benı baya karlı oldu 12 lvl kastım dün gold botların ve free taxilerin ve aynı zmnda ark.larımın sayesınde gold botlarda ortalama 4 lvl kastı :)) kendimi kasmam daha karlıdır sabaha kadar bırakıyım dedim ne kasarsa kar yani.
sabaha kadar Bot almadıgımdan bıraktım. yani beleşden kasmaları benı baya karlı oldu 12 lvl kastım dün gold botların ve free taxilerin ve aynı zmnda ark.larımın sayesınde gold botlarda ortalama 4 lvl kastı :)) kendimi kasmam daha karlıdır sabaha kadar bırakıyım dedim ne kasarsa kar yani.
Şunuda eklıyım ticket yoktu o saatlerde 😊 gold botlarda ve 5 lvl kasmış girdiğimde 37 lvl dim sabah baktıgımda 42 olmuş yani baya faydalı oldu benım için
Doğru yani bize goldbotları savunma 😁 😁
+1905
Benım Onları savunma gibi bi lüks üm yoktur olmazda. bu fotonun tarihidi dündür. 14 saatte girip plus u basabıldım cumartesı oglenden denemeye başladım pazar sabahı 8de almıştı oyuna :))
C
chipshajen
⭐ 17y
pehh goldbot falan olmasın oyuna bak o zaman.
Herkes goldbotları kötülüyor anlamadım .. Goldbotlar olmasa silkroad diye birşey kalmaz goldbotlar oyunun hayat kaynağı. Yerden topladığınız goldlarla itemi bırakın pot dahi zor dizersiniz para kazanmak için taxi yapıyım deseniz gold satışı yok e haliyle milletde gold yok , goldbotlar bu oyunun hayatta kalma kaynağıdır. 80+ olduktan sonra zaten istediğiniz yerde kasabilirsiniz goldbotların işgal ettikleri alanlar ; karakoram , downhang , Taklamakan'ın bir kısmı.
Herkes goldbotları kötülüyor anlamadım .. Goldbotlar olmasa silkroad diye birşey kalmaz goldbotlar oyunun hayat kaynağı. Yerden topladığınız goldlarla itemi bırakın pot dahi zor dizersiniz para kazanmak için taxi yapıyım deseniz gold satışı yok e haliyle milletde gold yok , goldbotlar bu oyunun hayatta kalma kaynağıdır. 80+ olduktan sonra zaten istediğiniz yerde kasabilirsiniz goldbotların işgal ettikleri alanlar ; karakoram , downhang , Taklamakan'ın bir kısmı.
+1
Ayrıca Hotan fw gelince goldbotlar sayesinde Hotan FW deki guild paraya para demick bunuda düşünmek lazım.daha düne kdr goldbotlara söven gavurlar sevinmeye başladı Hotan FW haberini duyunca
pehh goldbot falan olmasın oyuna bak o zaman.
Aynen eskiyi özlüyoruz oyuncular olarak sanırm topluca 😞
Haklısın eminim burada gold almayan player yoktur
bi çözüm bulunamadı bulunamıcak gibi bişey bu goldbotlara
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 101-103 GOLD PT HEMERA SW SİMDE VE AYRICA 90-91 GOLD PT SETLİ HEPSİ GOLD PTLERİN... WTS GOLD SİLK SİLK İTEMS GOLD VE GOLD PARTİ ALIM SATIM BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN WTB GOLD PART 90+ 110 KADAR GOLD PART ALIYORUM 10PART CHAR ALINCAKTIR ECSRO Gold Karşılığı SJSRO Gold *