Siz onun dostunuz olduğunu düşünüyorsunuz, kız kıza / erkek erkeğe beraber vakit geçiriyorsunuz... Ancak gün geliyor ki, hemcinsiniz olan arkadaşınız, size ilan-ı aşk ediyor. Bu durumda tavrınız ne olur? Mr. Green Wink
Hemcinsiniz İlan-ı Aşk Ederse...
· 25 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Tabancayı çeker Vururum.... extraokk
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kız kıza hoş oluyo ama Twisted Evil
Erkekse olmaz
Z
zebani2059
⭐ 19y
ainen tabanca yoksa ki taşımam öle şeyler hiç olmadı sandalye filan geçiririm tepesine yararım kafasını Twisted Evil
.............................. extraokk
Süper bi soru Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
oğlum bi s.k git derim daha konuşmaya devam ederse elime gelecek olan bilimum eşya direkt suretle kafasına geçer artık ne zaman dururum yada durabilir miyim orası tartışmaya açık Mr. Green
cvp çeşitleri farklı ;
abaza : ei dön o zaman bakalım Twisted Evil
kabul edemeyen : yaa dalga geçme be olum
ben : azını yüzünü dağıtır sonra hemen hollandaya heba olmasın türkiyede Twisted Evil
abaza : ei dön o zaman bakalım Twisted Evil
kabul edemeyen : yaa dalga geçme be olum
ben : azını yüzünü dağıtır sonra hemen hollandaya heba olmasın türkiyede Twisted Evil
Kalem kutumdan son model kalemlerimi çıkartır dagger olarak kullanır tek skillde işini bitirirdim.
hadi bi s..tir git derim bidahada nezaman görsem yolumu değiştiririm görünmemek için Twisted Evil
T
The_DifferenT
⭐ 19y
bu nasıl bi sorudur o an olmadan cvp verilmez
ama burası Hollanda mı len derim Razz
ama burası Hollanda mı len derim Razz
Ben de ona yavşarım hoşuna giderse camdan aşağı fırlatırım. Şaka yapıyor olabilir. Mr. Green
hatun olsaydım hatun arkadaşım teklif etseydi hemen kabul ederdim Twisted Evil Mr. Green
Afs (öğrenci değişim programı) için sınava girmiştim, Orada türkçe mülakat yapılıyor Gideceği ülkeye uyum sağlayabilme gücünü ölçmek için
bi kıza Eğer Amerika da Bir kız Sana ilişki teklif ederse, Ne dersin diye sormuşlar Kızda Güzel olursa Düşünürm demişti xD
bi kıza Eğer Amerika da Bir kız Sana ilişki teklif ederse, Ne dersin diye sormuşlar Kızda Güzel olursa Düşünürm demişti xD
Afs (öğrenci değişim programı) için sınava girmiştim, Orada türkçe mülakat yapılıyor Gideceği ülkeye uyum sağlayabilme gücünü ölçmek için
Ben olsam bende düşünürüm Twisted Evil Twisted Evil
erkeksek sie lan derim Very Happy
bi sağ bide sol kroşe tmmdır
bi sağ bide sol kroşe tmmdır
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kız kıza güzel oluyo Very Happy:D:d
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kız olsam tamm da erkek biraz abez kaçar bea Razz Razz
+231231212 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+231231212 Mr. Green Mr. Green Mr. Green