.NET OP ⭐ 19y 16 yil once #1 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=121231452144&ref=mf 😁 😁 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Minotoche ⭐ 17y 16 yil once #2 ahah 😄Hemen paylaştım facede 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #3 Mükkemmel 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 16 yil once #4 amma da yaralıymıs bu helva tansiyon kalp bas agrısı nezle daha cok var da ben sayamadım 😆Ps:En büyük aşklar helvayla başlar 😁 🎅Ps2:Oynaya oynaya gelin cocuklar babanızın parasını yiyin cocuklar 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nescafe ⭐ 17y 16 yil once #5 eheuehehh 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nescafe ⭐ 17y 16 yil once #6 koptum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DangerWalker ⭐ 19y 16 yil once #7 ne helvaymış be 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil