Arkadaşalar Hep Sro Hakkında Sorunumuz Olacak Değilya summer3: Birazda Sosyal Sorunlarımız Var summer3:
Boş Olan Arkadaslardan İki Sey Isteyecegım makara: summer3:
1- Tripkolic' in Sevgilim Sarkısının .mp3 Uzantılısı Lazım Ben Bulamadım daral: (.flv değil) Yada .flv dosya tipini .mp3 cevırebileceğim bir Program makara: makara:
2- Bildiğiiz En Güzel Ve En İyi Video Yapma Programı Slayta Olabilir Birine Özel Bir Video Yapmam Lazımda 😳 😳 Birde Bu Programın İndirme Linki Lazım makara: makara:
Yardımı Olan Arkadaslara Cok Tesekkur Ederım Sımdıden Herkeze Iyı Forumlar makara: makara: makara: summer3: summer3:
Help Mee Please :) Özel Konu Boş Olan Arkadaslar Varsa Yrdm
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
1 total converter hertürlü dosya uzantısını mp3 çevirmene yardımcı olabilir
2 power point ile slayt hazırlayabilirsin yada en basiti windows movie maker ilede slayt hazırlayabilirsin
2 power point ile slayt hazırlayabilirsin yada en basiti windows movie maker ilede slayt hazırlayabilirsin
ama total video converter ın serial ını falan bulucaksın zor iş :S
windows movie maker a her türlü katılıyorum 😄 👍
windows movie maker a her türlü katılıyorum 😄 👍
1 total converter hertürlü dosya uzantısını mp3 çevirmene yardımcı olabilir
Pawır Point daral: daral: makara: Daha Canlı Bir video Yapmam Lazım daral: daral: Moviye Marker de Degılde makara: makara: Daha ıyı bır proglam lazım arkadaslar 😊 cevap verenlerden Allah razı olsun cok tesekkur edıyorum 😊
Tripkolic' in Sevgilim sarkısının youtube linkini alıp http://www.video2mp3.net/ sitesinden mp3 dosyasını indirebilirsin
Slayt içinde Sony Vegas gibi bir nimet varken tarihi programları kullanmana gerek yok googleda 10 dakika ara ilacıyla felan bulursun
Slayt içinde Sony Vegas gibi bir nimet varken tarihi programları kullanmana gerek yok googleda 10 dakika ara ilacıyla felan bulursun
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
tripkolik konusunda yardım edemiycemde eğer bu videoyu sevgiline hazırlıyorsan fena atarlandım sana haberin olsun senin gibiler yüzünden adımız ''odun'' oluo makara:
1) Total video converter çevirme programı
2) Sony vegas pro her türlü videonu düzenleyebilirsin
tripkolik konusunda yardım edemiycemde eğer bu videoyu sevgiline hazırlıyorsan fena atarlandım sana haberin olsun senin gibiler yüzünden adımız ''odun'' oluo makara:
summer3: summer3: summer3: Ustadım Gulmekten Gozumden Yas Geldı Allah ta Senı Guldursun Yaa makara: makara: Odun Demeyelımde Düşüncesiz Diyelim makara: makara: summer3: Sevgilime Hazırlayacagım Burdada Yayınlamayı Dusunluyorum Bakalım Ne Kadar Guzel Olacak makara: makara: summer3:
Tripkolic' in Sevgilim sarkısının youtube linkini alıp http://www.video2mp3.net/ sitesinden mp3 dosyasını indirebilirsin
🙏 🙏 🙏 Üstadım Buyuksun Tşk Ederim Çok Sağol makara: makara: 🙏
1) Total video converter çevirme programı
Çok Teşekkür Ederim Brom 🙏 🙏 🙏 Yalnız Link Varmı Güncel 🤔 🤔 makara:
U
ufukeren1978
⭐ 17y
1.-Free Video to MP3 Converter ( ücretsiz serial vs gerektirmez )
2.- ProShow Gold ilede slayt yapabilirsin.
1.-Free Video to MP3 Converter ( ücretsiz serial vs gerektirmez )
Teşekkürler Üstadım Prosowu Denedım 🙏 🙏 Slaytın Ortasına Kabak Gıbı Made As ProShow Yazıyor daral: daral: makara:
Önerin İçin Çok Teşekkür Ederim Free Video Conventer İşime Cok Yarayacak 🙏 🙏 🙏 summer3:
summer3: summer3: summer3: Ustadım Gulmekten Gozumden Yas Geldı Allah ta Senı Guldursun Yaa makara: makara: Odun Demeyelımde Düşüncesiz Diyelim makara: makara: summer3: Sevgilime Hazırlayacagım Burdada Yayınlamayı Dusunluyorum Bakalım Ne Kadar Guzel Olacak makara: makara: summer3:
ver bana adres ver summer2: summer3:
ver bana adres ver summer2: summer3:
lan! durn 😄 ölecem gülmekten 😄 😄 😄 😄 😄 😄 D makara: makara: makara: makara: makara: makara: biggrint1
Temet Nosce
⭐ 17y
Googleye mp3 converter yazarsan bir sürü program var onlar ile yapabilirsin..
Ps: İmzan ve post yazarken çok ifade kullanıyorsun gerçekten çok göz yoruyor biraz azalt bence..
Ps: İmzan ve post yazarken çok ifade kullanıyorsun gerçekten çok göz yoruyor biraz azalt bence..
C
CosmicGate
⭐ 16y
çevirici olarak Leawo tavsiye ederim 👍
S
Sacrifices
⭐ 16y
http://www.nereyebaksamsen.com/Watch.aspx?videoId=f687569d-e34b-46a2-96c7-e03e6748f750 izle burayı bi hayran kalıcaksın ben yaptım bayıldı kız 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap