Icerige atla
Extraloob

Help Mee Please :) Özel Konu Boş Olan Arkadaslar Varsa Yrdm

· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
Arkadaşalar Hep Sro Hakkında Sorunumuz Olacak Değilya summer3: Birazda Sosyal Sorunlarımız Var summer3:

Boş Olan Arkadaslardan İki Sey Isteyecegım makara: summer3:

1- Tripkolic' in Sevgilim Sarkısının .mp3 Uzantılısı Lazım Ben Bulamadım daral: (.flv değil) Yada .flv dosya tipini .mp3 cevırebileceğim bir Program makara: makara:

2- Bildiğiiz En Güzel Ve En İyi Video Yapma Programı Slayta Olabilir Birine Özel Bir Video Yapmam Lazımda 😳 😳 Birde Bu Programın İndirme Linki Lazım makara: makara:

Yardımı Olan Arkadaslara Cok Tesekkur Ederım Sımdıden Herkeze Iyı Forumlar makara: makara: makara: summer3: summer3:
17 Yanıt
S
SirGLooMy ⭐ 15y
1 total converter hertürlü dosya uzantısını mp3 çevirmene yardımcı olabilir
2 power point ile slayt hazırlayabilirsin yada en basiti windows movie maker ilede slayt hazırlayabilirsin
B
bakeba ⭐ 17y
ama total video converter ın serial ını falan bulucaksın zor iş :S
windows movie maker a her türlü katılıyorum 😄 👍
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
1 total converter hertürlü dosya uzantısını mp3 çevirmene yardımcı olabilir
2 power point ile slayt hazırlayabilirsin yada en basiti windows movie maker ilede slayt hazırlayabilirsin

Pawır Point daral: daral: makara: Daha Canlı Bir video Yapmam Lazım daral: daral: Moviye Marker de Degılde makara: makara: Daha ıyı bır proglam lazım arkadaslar 😊 cevap verenlerden Allah razı olsun cok tesekkur edıyorum 😊
B
Belarj ⭐ 17y
Tripkolic' in Sevgilim sarkısının youtube linkini alıp http://www.video2mp3.net/ sitesinden mp3 dosyasını indirebilirsin
Slayt içinde Sony Vegas gibi bir nimet varken tarihi programları kullanmana gerek yok googleda 10 dakika ara ilacıyla felan bulursun
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
R
Rapp3R ⭐ 18y
tripkolik konusunda yardım edemiycemde eğer bu videoyu sevgiline hazırlıyorsan fena atarlandım sana haberin olsun senin gibiler yüzünden adımız ''odun'' oluo makara:
B
Ben de ⭐ 17y
1) Total video converter çevirme programı
2) Sony vegas pro her türlü videonu düzenleyebilirsin
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
tripkolik konusunda yardım edemiycemde eğer bu videoyu sevgiline hazırlıyorsan fena atarlandım sana haberin olsun senin gibiler yüzünden adımız ''odun'' oluo makara:

summer3: summer3: summer3: Ustadım Gulmekten Gozumden Yas Geldı Allah ta Senı Guldursun Yaa makara: makara: Odun Demeyelımde Düşüncesiz Diyelim makara: makara: summer3: Sevgilime Hazırlayacagım Burdada Yayınlamayı Dusunluyorum Bakalım Ne Kadar Guzel Olacak makara: makara: summer3:
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
Tripkolic' in Sevgilim sarkısının youtube linkini alıp http://www.video2mp3.net/ sitesinden mp3 dosyasını indirebilirsin
Slayt içinde Sony Vegas gibi bir nimet varken tarihi programları kullanmana gerek yok googleda 10 dakika ara ilacıyla felan bulursun

🙏 🙏 🙏 Üstadım Buyuksun Tşk Ederim Çok Sağol makara: makara: 🙏
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
1) Total video converter çevirme programı
2) Sony vegas pro her türlü videonu düzenleyebilirsin

Çok Teşekkür Ederim Brom 🙏 🙏 🙏 Yalnız Link Varmı Güncel 🤔 🤔 makara:
U
1.-Free Video to MP3 Converter ( ücretsiz serial vs gerektirmez )
2.- ProShow Gold ilede slayt yapabilirsin.
R
recaiyilmaz OP ⭐ 15y
1.-Free Video to MP3 Converter ( ücretsiz serial vs gerektirmez )
2.- ProShow Gold ilede slayt yapabilirsin.

Teşekkürler Üstadım Prosowu Denedım 🙏 🙏 Slaytın Ortasına Kabak Gıbı Made As ProShow Yazıyor daral: daral: makara:

Önerin İçin Çok Teşekkür Ederim Free Video Conventer İşime Cok Yarayacak 🙏 🙏 🙏 summer3:
R
Rapp3R ⭐ 18y

summer3: summer3: summer3: Ustadım Gulmekten Gozumden Yas Geldı Allah ta Senı Guldursun Yaa makara: makara: Odun Demeyelımde Düşüncesiz Diyelim makara: makara: summer3: Sevgilime Hazırlayacagım Burdada Yayınlamayı Dusunluyorum Bakalım Ne Kadar Guzel Olacak makara: makara: summer3:

ver bana adres ver summer2: summer3:
B
bakeba ⭐ 17y

ver bana adres ver summer2: summer3:

lan! durn 😄 ölecem gülmekten 😄 😄 😄 😄 😄 😄 D makara: makara: makara: makara: makara: makara: biggrint1
Temet Nosce
Googleye mp3 converter yazarsan bir sürü program var onlar ile yapabilirsin..

Ps: İmzan ve post yazarken çok ifade kullanıyorsun gerçekten çok göz yoruyor biraz azalt bence..
C
CosmicGate ⭐ 16y
çevirici olarak Leawo tavsiye ederim 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: