Icerige atla
Extraloob

HDMİ VE VGA Sorunu Acil

· 9 Yanıt · 8.2K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar yeni monitörümü aldım fakat vga da 1920x1080 yaptığımda sorunsuz çalışıyor fakat hdmi da 1920x1080 yaptığımda kenarlarda boşluk oluyor bunun sebebi ne olabilir ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
9 Yanıt
Temet Nosce
Vga-HDMI dönüştürücü kabloyu kontrol et
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
direk hdmı kablo ile bağlı hacım ikiside bağlı fakat hdmi geçtiğimde kenarlarda 2cm kadar alt ve üsttede 1,5cm kadar bi genişlik var
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Monitör ayarlarından veya Grafik Bağdaştırıcı ayarlarından düzeltiliyor, öyle büyük bir sorun değil 😊
HDMI, VGA kabloya göre daha kaliteli görüntü iletir 😊
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Monitör ayarlarından veya Grafik Bağdaştırıcı ayarlarından düzeltiliyor, öyle büyük bir sorun değil 😊
HDMI, VGA kabloya göre daha kaliteli görüntü iletir :)

ayarlayamadım dostum , HDMI Kablo bende ne işe yarıyor diyordum aydınlattın beni ya hacııııı 😄 hdmı kabloyu da taktığımda 2 ekran gözüküyor 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ekran kartın ne
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj LunarSmile rumuzlu uyeden alinti yapildi
ekran kartın ne

http://tr.msi.com/product/vga/R4850MD1GOC.html
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ekran kartının denetim masasında masaüstü görüntü boyutu şeçeneği vardır yada onun gibi birşey ekrana görüntüyü tam oturtmanı sağlıyor ordan düzelir düzelirse
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
sorunu hallettim format ile gerçekten hdmı ile vga arasında fark varmış şuan gayet iyi ve ekrana alışana kadar gözlerim yorulcak :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: