Icerige atla
Extraloob

Hdd'ye format atamıyorum ;(

· 11 Replies · 4.2K views
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Beyler cd room sorununu da hallettim ama şimdi daha büyük bi sorun var. Pcye format atamıyorum. Dvdyi takıyorum kurulum baslıyor diyo klavyeyi dili seciyorum ileri diyorum şimdi yükle diyorum. Sonra bana sürücü secin diye uyarı geliyo. Gözat diyorum cıkan kücük kutucukta Bilgisayar yazıyo altında taktıgım dvd yazıyor onun altında Boot(x) var. Boot(x)in icini acınca program files windows felan yazıyor. Onları da seciyorum kabul etmiyo. Sorun anakart hdd uyumunda desem biosdan da harddiski görüyorum. Allah belanı versin vatanbilgisayar. Beyler yardım nolur ya.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

11 Replies
Advance
Advance ⭐ 18y
Beceremiyorsun, vatana sövüyorsun
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Bana vatanı savunacaksan yazma kardesim buraya. 2 gündür ne cektigimi bi Allah biliyo 30 km yolu 7 kere gidip geldim. İnsanlar bu kadar mı serefsız olur ya. Bilen yok mu beyler?

Advance
Advance ⭐ 18y
-
T
tenpanter ⭐ 17y
Hacım yapamıyorsan ya bilen bir tanıdığına yaptır ya da git bir bilgisayarcıya komple hallettir herşeyini.
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
-
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
tenpanter ve kemalistin 1 haftadır kafasının etini yedim adamlar gıkını çıkartmıyor sana ne oluyor ya?
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Kardeşim sen bi internetten w7 kurulumu diye arattır . Öğren format atmayı sonra devam et bence. Kurulum başlıyor geldikten sonra olayın dvd ile alakası kalmaz(Yani çalışıyor demektir.)
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Hacım format atmayı biliyorum sorun format dvdsindeymis. Yine sorun var win 7 format dvdsi takıyorum bootmgr eksik diyo win xp kuruyorum bende suan.

The47
The47 ⭐ 18y
eger pc yeniyse(ki öyleymiş) usb den win7 kurmayı deneyin 10 dakikada tamamlanıyor kurulum
B
BigWarLike ⭐ 19y
Bu mesaj The47 rumuzlu uyeden alinti yapildi
eger pc yeniyse(ki öyleymiş) usb den win7 kurmayı deneyin 10 dakikada tamamlanıyor kurulum

Hallettim hacım sağol yine de 😊

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: