Icerige atla
Extraloob

Hazine Yardımının Faturası Belli Oldu

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
"AK Parti, 23 Milyon YTL Ödeyecek"

- Resim Silinmiş.

Anayasa Mahkemesi, kapatma davasında AK Parti'nin son yıl aldığı Hazine yardımının yarısından yoksun bırakılmasına karar verdi.

Buna göre yılbaşından itibaren 45 milyon 685 bin YTL'lik Hazine yardımı alan AK Parti, bu miktarın yarısını geri verecek. Yaklaşık 22,8 milyon YTL'lik bir rakam Hazine'ye dönecek. İktidar partisi iadeyi Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararının Resmî Gazete'de yayımlanmasından sonra yapacak. Eğer gerekçeli karar 2008 yılı içerisine yetişmez ise Hazine yardımının yarısı 2009 yılı ödemesinden mahsup edilecek. Hazine yardımının yarısının kesilmesi sadece bu yıl için geçerli olacak. 1 Ocak 2008 ile 30 Nisan 2008 tarihleri arasındaki gelir-gider cetveline göre partinin toplam geliri 49 milyon 632 bin YTL. Bunun yüzde 92'sini 45 milyon 685 bin YTL ile devletçe yapılan yardımlar oluşturuyor. Yüzde 4,5'e karşılık gelen 2 milyon 225 bin YTL'lik kısım ise bağış ve yardımlardan oluşuyor. AK Parti'nin aynı dönemdeki giderleri ise 17,3 milyon YTL. Partinin kasasında halihazırda nakit olarak geçen yıldan devreden 6 milyon YTL bulunuyor.
15 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
-edit by Macrocheck[/b

akparti ye sorun olacağını sanmıyorum böyle bir cezanın
S
Sniker ⭐ 19y
~edit by Titus Pullo
S
Spartan123 ⭐ 18y
mesajlar editlenecekse niye mesaj yazıyoruz

akp lehine yazdıkmı edityok ama tersine yazdıkmı edit by bilmemne
O
O.o ⭐ 18y
bişi olmaz herşeye %5 zam geldimi hazineye gerek kalmaz millet yine saf ayağına yatıp somurulmeye dvm eder sonra hoşunuza gitmedigi için gerçekler editlenir
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
mesajlar editlenecekse niye mesaj yazıyoruz

akp lehine yazdıkmı edityok ama tersine yazdıkmı edit by bilmemne

Forum kurallarına aykırı yazılar yazarsanız her zaman edit'lenir.
T
TitusPullo ⭐ 19y
@ Spartan123

forumdan 1 gün süre ile uzaklaştırıldı!
D
drotalion ⭐ 19y
kimseyi akp lehine / aleyhine diye editlemiyoruz. Forum kurallarında açıkça belirttikki :

Tarafsız olmayan mesajlar editlenir. Buraya akp çok yaşa yazarsanızda editleriz...
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Tartısmaya Hic Gerek Yok Yıllarca Bu Sıyaset-Polıtıkanını Icinde Cıkılmamıs..Kavgalar Olmus..Bole Tartısma Yasanmaya Dewam Ederse Sizde Kavga Edeceksiniz Kanımca ....
4
4Ever2Gether OP ⭐ 19y
Böyle bir düşünce içinde olursan zaten Türkiyenin kötü olan durumu dahada kötü olacak. Birşeylerden korkmayın artık. Bazı şeylerin üstüne gidin! Koy vermeyin artık!

Haklısın Kayra'cım bişeylerin üzerine gidilmesi gerekiyor artık Türkiye'nin ve Türkiye'de yaşayan insanların kaybetmesinin tek sebebide senin söylediklerin cnm 👍
D
drotalion ⭐ 19y
kimseyi akp lehine / aleyhine diye editlemiyoruz. Forum kurallarında açıkça belirttikki :

Tarafsız olmayan mesajlar editlenir. Buraya akp çok yaşa yazarsanızda editleriz...

Tarafsız olmayan mesajlar editlenir demişsin? Ardından da....
Düşünmeden yazıyorsunuz sanırım bu mesajları.

Şimdi şöyle birşey demek istedin sanıyorum ki;
"Siz ne yazarsanız yazın biz editliyoruz." Kafanıza göre takılın ama akıllı olun. Hamburger ile oyun olmaz, demek istiyorsunuz. Yada benim aldıladığım mesaj bu.

alakası yok. Sadece forum kurallarına uyulması grektiğini söylüyorum. Eğer hepimiz susarsak birşeyler olmaz. Ama leyhine / aleyhine düşünmeyin. Forum kuralları çerçevesine herşey yapabilirsiniz. Ayrıca hamburgerlede oyun olur 😁

siyaset, senin benim işim değil bana soracaksan. Bu sus pus oturmamızıda gerektirmez. Ama öyle yapılırmı ne biçim politika, gidin defolun, veya işte bu bizim partimiz bizim parti çok yaşa, allah diğer partilerin belasını versin gibisinden mesajlar, forum kuraları dışındadır. Fikrini söylersin, geri çekilirsin biri birşey söylerse cevabını verirsin, ama bu forum kuralı çerçevesinde kalmak şartı ile. Yoksa sonuç : spartan123

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: