Icerige atla
Extraloob

Hazin Son :(

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaslar dedim bir oyun ne olacak olmazsa canım sagolsun bı kere oldu bı daha olur inş falan verdım gazı bastım +8e sonuc...

Ps: Öyle bi koyduki...
18 Yanıt
O
os3 ⭐ 15y
Evlat acısı gibi koyar adama bugi
A
bro denemekten başka çaren yok benimde 2 defa +8 e patladı 3. defa da oldu olsun giden+ olsun gene basılır 😊
Z
Zeratul ⭐ 18y
immonun faydaları diyelim hacım geçmiş olsun ^^
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
@1

Fazla ekşına girmiş. makara:
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Ya bende ne pre war ne lucky dress var dedım basım gitsin ama evlat acısı halt etmiş bea 😊 sımdı napacam bılmıyorum ne gold war ne elixir ne silk kaldm böle :/
M
MrAkkan ⭐ 16y
@4
Ekşın zaaa !
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
STR weaponlar için +9 yada +10 ne farkeder arada fazla damage yok +adv lie +9 bence uygundu

Sorma banada sonradan dank etti +7 yapcam adv 2 bascam son kararım sımdı swde harıl harıl elix wpn arıyorum

Ps : yardımlara acıgım xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
puhahahaaa ben 3 kere +5ten +6 denedim yandı gene +5 yaptım kaldım öylece +2 basıp +7 mi kalsın diyorum yoksa ne diyorum bilemedim ki makara:
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
STR weaponlar için +9 yada +10 ne farkeder arada fazla damage yok +adv lie +9 bence uygundu

Para gibi herhalde itemler Uğur, kazandıkça daha fazlasını istiyorsun. 😆
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
puhahahaaa ben 3 kere +5ten +6 denedim yandı gene +5 yaptım kaldım öylece +2 basıp +7 mi kalsın diyorum yoksa ne diyorum bilemedim ki makara:

Aynen 😄 benm basma nedenım zaten +2 basıpta +9 yaparsam parlaması kotu diyeydi 😄 ama en az 7 yapcam advsiz abi sende yap +7 phy 60 .. +9 phy 80 novadan daha iyi karsılastırdım
K
KeepinGS OP ⭐ 16y

Para gibi herhalde itemler Uğur, kazandıkça daha fazlasını istiyorsun. 😆

Öle bi amacım yoktu ya gaza geldim niyeyse ıcımde kalırdı basmasaydım 😊
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Kasanın 5 sayfası da elix wpnla dolu olsa bızde basacaz bızde daha yarısı bıle dolu degil 😄
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
+8 degilde +7 basarım dıye dusunuyorum allah izin verirse vermezse zaten ne care.. 😄
L
Lrd ⭐ 17y
kötü olmuş da + basılır yavaş yavaş sindire sindire dostum geçmiş olsun 😊
G
GNR ⭐ 18y
Geçmiş olsun Tekrar +7 yaparsın inş.
@okan
yuh diyorum bro +5 silaha +2 adv basacam deme sen bari yapma
M
Maynard__ ⭐ 16y
Üzüldüm. Kimse yokmu yoksa ''V'' mi bastın ?
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
@ShottingStar

Öle yapıcaz yavas yavas 😊

@Jansett

kimse yok 😊

Ps: Kimse yok derken kalabalık degil.. zaten orda basmamıstım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: