T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Adam gitti 100 silkle 3 tane sun çıkardı geldi ei mi kudurttu beni 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Collapse ⭐ 16y 14 yil once #2 mi kudurttu beni :D makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #3 ben ilkinde düşürdüm sonra bu kadar kolaymı dedim 170 silk yaktım:( TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 14 yil once #4 sun show ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A acarunalcan ⭐ 15y 14 yil once #5 :-) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_White ⭐ 18y 14 yil once #6 keske sunlar arasında 1 silah farkı olaymıs 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 14 yil once #7 GM yle ilişkiye girmiş Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil