Üniversite sınavı nedeniyle kaldırıyorum bilgisayarı şu anda, yazın anca gelirim, malesef internet paketim olmadığı için telefondan da girebileceğimi sanmıyorum. :/ Hepinizi iyi günler seneye görüşürüz. 😘
Haydi kaçıyorum ben (Üniv sınavı)
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Meloda gitti vay be...
Umarım çabanın karşılığını alırsın. 👋
Haydi kapıyorum bilgisayarı bay bay. 😄
Haydi kapıyorum bilgisayarı bay bay. :D
Gitti..
Bilgisayar çalışmaya engel olacak birşey değil , girersin benim gibi günde 5dk bakarsın foruma , çıkarsın.
Yaralı stylebende girmemeye çalıştımda olmuyor yani derse yüklenemiyorum buseferde giriyorum biraz bakıyorum testlerimi çözdükten sonra falan iyi oluyor yani 😆
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildi
(KAZANAMADI)
Üniversite sınavı nedeniyle kaldırıyorum bilgisayarı şu anda, yazın anca gelirim, malesef internet paketim olmadığı için telefondan da girebileceğimi sanmıyorum. :/ Hepinizi iyi günler seneye görüşürüz. 😘
(KAZANAMADI)
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
post3324427.html#p3324427
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildiÜniversite sınavı nedeniyle kaldırıyorum bilgisayarı şu anda, yazın anca gelirim, malesef internet paketim olmadığı için telefondan da girebileceğimi sanmıyorum. :/ Hepinizi iyi günler seneye görüşürüz. 😘
(KAZANAMADI)
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben gidiyorum. 👋
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildiÜniversite sınavı nedeniyle kaldırıyorum bilgisayarı şu anda, yazın anca gelirim, malesef internet paketim olmadığı için telefondan da girebileceğimi sanmıyorum. :/ Hepinizi iyi günler seneye görüşürüz. 😘
(KAZANAMADI)
Ben gidiyorum. 👋
NoMoreLove
⭐ 18y
Kolay gelsin, bu sene hayatını etkileyecek. Önem ver.
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
usta 2012nin konusu 😄
usta 2012nin konusu 😄

Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adam finallere girdi bütlere hazırlanıyor 😁
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Adam finallere girdi bütlere hazırlanıyor 😁
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap