hayattaki 6 gerçek:
1) Bir insanın diliyle tüm dişlerine dokunması imkansızdır.
2) İlk gerçeği okuduktan sonra bütün aptallar diliyle dişlerine dokunmayı denerler.
3) İlk gerçek yalandı.
4) Aptal olduğunu farkettiğin için şuanda gülümsüyorsun.
5) Şimdi sen de bu gerçekleri forward etme düşüncesindesin.
6) Ve yüzünde hâlâ aptal bir gülümseme var.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yorumunu esirgemeyin we dilleriyle dişlerine değmeye çalışanlar sölesin Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hayattaki 6 Gerçek...
· 34 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
zuhaha cok komik yha Very Happy Very Happy
ilk okuduğumda değdirmedim ama tamamını okuduktan sonra merakıma yenik düştüm ve denedim Very Happy ilk dediğin gerçekmiş dokunamıom bütün dişlerime Mr. Green
ilk okuduğumda değdirmedim ama tamamını okuduktan sonra merakıma yenik düştüm ve denedim Very Happy ilk dediğin gerçekmiş dokunamıom bütün dişlerime Mr. Green
ilginç...ben bütün dişlerime dokunabiliyorum Mr. Green
zuhaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Pardon ya ben yanlış okumuşum bütün elimle deneyince oluyo tek parmağımla denemiştim geçen sefer Mr. Green
Elimi yıkamışmıydım ya ben wc den çıkınca Very Happy Very Happy Very Happy iğrencim ya Mr. Green
Pardon ya ben yanlış okumuşum bütün elimle deneyince oluyo tek parmağımla denemiştim geçen sefer Mr. Green
Elimi yıkamışmıydım ya ben wc den çıkınca Very Happy Very Happy Very Happy iğrencim ya Mr. Green
El diil DiL Mr. Green Mr. Green
adam dille dokunamassın diyor sen elinle mi dokundun ? Mr. Green
zuhahahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kim yazmış bunu oda bi aptal Mr. Green Çünkü diliyle tüm dişlerine dokunamayacağını denemeden göremez.. Denediğine göre oda bi aptal zuahahahahhaha Laughing Mr. Green
topluca aptalız uzhahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kim yazmış bunu oda bi aptal Mr. Green Çünkü diliyle tüm dişlerine dokunamayacağını denemden göremez zuahahahahhaha Laughing Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ama b0rn nun yaptıda iş deil zuhahahahahahah Laughing Laughing Laughing
b0rn'a koptum hala gülüyorum... Mr. Green
BEn bunu yazan aptalı merak ediyorum Laughing Laughing Laughing
beynim cırtladı yaw saatlerdir mat çalışıyorum şimdide tüm sistemlerim iflas etti
b0rn'a koptum hala gülüyorum... Mr. Green
aynenn Very Happy Very Happy
bu arada hala dokunamıyorum dilimle bütün dişlerime Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap