Icerige atla
Extraloob

Hayatı YAŞA!!!---Duman

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
Mumya OP ⭐ 19y
bir adım attın karanlıktan dünyaya
düşünmeden sattın ruhunu bir yalana
bin çile çektin ömrümün her anında
uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan

hadi keyfine bak inan bana
aldanma öbür dünyaya
hayatı yaşa korkma
öbür dünyayı sorma
hayatı yaşa

bir adım attın karanlıktan dünyaya
düşünmeden sattın ruhunu bir yalana

hadi keyfine bak inan bana
aldanma öbür dünyaya
hayatı yaşa korkma
öbür dünyayı sorma
hayatı yaşa

Buda Dumandan müthiş bir parça.. Dinleyin...
6 Yanıt
E
eL`dode ⭐ 19y
Dumandan başladın bugün hadi hayırlısı 😄 .Bugün bi sıkıntımı bastı seni?
M
Mumya OP ⭐ 19y
Offf anlatıyım beee. Seviyorum extra ailesini. Hepiniz süpersiniz.

Ben bi kızı 2 yıldır seviyorum. Aşığım ya ona kesinlikle... İyi arkadaştık. 16 Mayısta bir ona çıkma teklif etti. Şimdi çıkıyorlar. Bende kahroluyorum... Herşeyi onunla farkettim ben. Ona bağlıyım artık tamamen. Ama sevilen herzaman sevilmiyor. Ben onunla başladım şiir yazmaya. Onu yazmaya kelimeler yetmez. Ama uğraşıyorum işte. Bide bugün karneler. Yaz tatili fazla göremicem onu...
C
CapsLock ⭐ 19y
derdin baya byükmüş be kardeş 😊
T
Tarantella ⭐ 19y
Offf anlatıyım beee. Seviyorum extra ailesini. Hepiniz süpersiniz.

Ben bi kızı 2 yıldır seviyorum. Aşığım ya ona kesinlikle... İyi arkadaştık. 16 Mayısta bir ona çıkma teklif etti. Şimdi çıkıyorlar. Bende kahroluyorum... Herşeyi onunla farkettim ben. Ona bağlıyım artık tamamen. Ama sevilen herzaman sevilmiyor. Ben onunla başladım şiir yazmaya. Onu yazmaya kelimeler yetmez. Ama uğraşıyorum işte. Bide bugün karneler. Yaz tatili fazla göremicem onu...

aşk bir ateşse unutma ki özlem de onunu kömürüdür.(ahah şimdi uydurdum,şair gibi adamım)
aslında bana sorarsan bu aşk mevzularına çok kaptırma kendini.ilk önce dogru insan mı onun farkına var.
sadece seni sevebilecek mi ? hepimizin başına gelmiştir,gelecektir de bu platonik olaylar zinciri.
kızla o herif ayrıldıgı anda kız üzüntülüyse falan git arkadaş ayagına kızın dertlerini sorunlarını dinle.iyi bir dinleyici oldugunu ona hissettir.ve problemlerine çözüm bulmak için beraber kafa yorun.
kız sana kendinden baglanacaktır. 👍
M
Mumya OP ⭐ 19y
Bi ayrılsın....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: