Evet beyler ben herkesin bir hayali olduğunu düşündüm ve bunları bizimle paylaşacaklarını düşündüm ve böyle bir toppic açma gereği gördüm evet burdaki amacımız hepimiz hayallerini bizimle paylaşsın sonuçta biz bir aileyiz.Evet öncelikle ben başlıyorum.Teşekkürler
Benim hayalim ünlü biri olmak ama küçüklükten beri Pilot olmak.Pilot olmak istememin amacı küçükken yakın bir akrabamı f16 uçağında yanarak can vermesidir 😢 İşte ben bu yüzden pilot olmak istiyorum göklerin hakimi olmak istiyorum ve üniversitede askeri lise Hava Kuvvetlerinin sınavına girmek istiyorum lisede deniz tutmuştu havayı istediğim için gitmemiştim.Fakat üniversiteye çok hazırlanıyorum inşallah ALLAH'ın izniyle Pilot Olmak İstiyorum.
Ps:Okuduğunuz İçin Teşekkürler
\\\\\\ Hayalini Söyle v1.0 /////
· 59 Replies · 4.0K views 0 reading
59 Replies
Sevilen, dansları ve şarkılarıyla tüm kitlelere hitap eden bir şarkıcı olmak istiyorum. Ama sadece bir hayal.. ^^
Bunu Forum Oyunları'na taşısak daha kalıcı bir topic olur bence. ^^
😄 güzel soru ^^
hiç hayalim yokmus harbıden hea ^^
hiç hayalim yokmus harbıden hea ^^
Sevilen, dansları ve şarkılarıyla tüm kitlelere hitap eden bir şarkıcı olmak istiyorum. Ama sadece bir hayal.. ^^
Güzel Hayalmiş ama hayal diyip geçememek lazım bazen hayellerimiz Hayatımızın tümünü kaplayabiliyor.Hayaller olmadığında ise insan ölmekten beter oluyor.Sen Diyorsun ama sadece bi hayal diye bazen hayallerimiz gerçek olabiliyor inş olursun sende kardeşim 😘 ❤️
30 kişi bakmış 2 kişi yorum yapmış ilginç 🤔
M
MrCrossover
⭐ 17y
Hayalim , şuan sevdiğim kız ile çıkmak . İnanın şuanlık tek hayalim bu 😢
Yazık Sana 😳
Ps: Aktif Ol 👍
M
MrCrossover
⭐ 17y
Hayal olarak ayrı , istek olarak ayrı fakat şuan ne yemek yemeyeğe ihtiyacım, ne yürümeye halim var.
Hayalim ; Michael Jackson gibi zıplamam , Kobe Bryant gibi tekniğim , Ray Allen gibi üç sayı yeteneğim olsun isterdim.. 😎
Hayalim ; Michael Jackson gibi zıplamam , Kobe Bryant gibi tekniğim , Ray Allen gibi üç sayı yeteneğim olsun isterdim.. 😎
aynen bende 😢 sevdiğim kız başkasıyla çıkıyo ve çok aşığım ama yaaaaaaaaaaaaaaaa ❤️
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
mobilyacı olmak ^^ 😁 şaka bi yana bu üni.'de yapılan erasmusla yurt dışına gidip hem okuyup hem gezip hem paramı kazanmak isterim, yanımdada kız arkadaşım ❤️ 🙄
Küçüklükte hayalim gitar çalıp sahne almaktı gitarı çalıorumda sahne işi bu sene kasdavda olucak inş ^^
Şimdi hayalim amerikada okumak..
Şimdi hayalim amerikada okumak..
Güzel Hayalmiş ama hayal diyip geçememek lazım bazen hayellerimiz Hayatımızın tümünü kaplayabiliyor.Hayaller olmadığında ise insan ölmekten beter oluyor.Sen Diyorsun ama sadece bi hayal diye bazen hayallerimiz gerçek olabiliyor inş olursun sende kardeşim 😘 ❤️
Belki.. 🙄
sweetCHIEF
⭐ 17y
Hayalim, Çok para kazanıp rahata ermek.
İyi bir maaş,güzel bir hatun,bir çocuk,bir tane de araba.
Unutmayın ki ; Evdeki Huzur,Zenginlik Budur.
İyi bir maaş,güzel bir hatun,bir çocuk,bir tane de araba.
aynen katılıyorum kardeşim 😘 ❤️
+sonsuz...
Eşitlik, özgürlük, devrim
hayalim sevdiğim insan ile evlenip mutlu olmak.Küçük şirin bir ev alıp şirin bir dükkan açıp mutlu mesut yaşamak
B
Black Rain
⭐ 19y
Sevdiğimin göğüsüne yaslanıp, onun kokusunu içime hapsetmek.
NoMoreLove
⭐ 18y
Çoğu hayalin sonu sadece hayalkırıklığı olduğu için, hayal kurmayı uzun bir süre önce bıraktım.
Spoiler
bkz. NoMoreLove
Log in to write a reply.
Log In