adamlar iyi anlaşmışlar 😁 bizim türkler yapmaya kalksaydı böyle birşey çorba olurdu herhalde 😆
Hayal gücü baya geniş bunların güzel fikir :D
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
adamlar iyi anlaşmışlar 😁 bizim türkler yapmaya kalksaydı böyle birşey çorba olurdu herhalde 😆
10 Yanıt
Ahhh ahhh atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük konuşma, bunlar özenti 😘
➡️ viewtopic.php?f=13&t=174977&start=0
EXL | SRO | İŞKOLİK
Ahhh ahhh atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük konuşma, bunlar özenti 😘
➡️ viewtopic.php?f=13&t=174977&start=0
oradan özenti yaptıgını bilemezsin oyüzden bence bu konuda yorum yapmazsan iyi olur.
Özenti yapılıp yapılmadıgı bir tahmin lakin Türkler yapsa çorba olur dediğin lafı yedirmek istedim 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Özenti yapılıp yapılmadıgı bir tahmin lakin Türkler yapsa çorba olur dediğin lafı yedirmek istedim 😘
Ben hepsini demiyorum zaten. Fakat çoğunlugu için doğru değilmi ❓
Şuanda piyasada gördüğümüz tek bir yapan grup var ve gayette başarılı bir organizasyon, ayrıca hepsini kasketmiyorsan belirteceksin canımcım, ortaya pat diye söylemişsin 🎭
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
çoğunluğu bunu yapabilir 👍
Şuanda piyasada gördüğümüz tek bir yapan grup var ve gayette başarılı bir organizasyon, ayrıca hepsini kasketmiyorsan belirteceksin canımcım, ortaya pat diye söylemişsin 🎭
K.bakma bidaha olmaz 🙄
KEA POWER yaptı bunu bizde globalde yayınladık 😎
C
CrimeMaker
⭐ 16y
gayet güzel =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap