Icerige atla
Extraloob

Hayal gücü baya geniş bunların güzel fikir :D

· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
SuS3 OP ⭐ 18y

adamlar iyi anlaşmışlar 😁 bizim türkler yapmaya kalksaydı böyle birşey çorba olurdu herhalde 😆
10 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

adamlar iyi anlaşmışlar 😁 bizim türkler yapmaya kalksaydı böyle birşey çorba olurdu herhalde 😆

Ahhh ahhh atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük konuşma, bunlar özenti 😘

➡️ viewtopic.php?f=13&t=174977&start=0
EXL | SRO | İŞKOLİK
S
SuS3 OP ⭐ 18y

Ahhh ahhh atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük konuşma, bunlar özenti 😘

➡️ viewtopic.php?f=13&t=174977&start=0

oradan özenti yaptıgını bilemezsin oyüzden bence bu konuda yorum yapmazsan iyi olur.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Özenti yapılıp yapılmadıgı bir tahmin lakin Türkler yapsa çorba olur dediğin lafı yedirmek istedim 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Özenti yapılıp yapılmadıgı bir tahmin lakin Türkler yapsa çorba olur dediğin lafı yedirmek istedim 😘

Ben hepsini demiyorum zaten. Fakat çoğunlugu için doğru değilmi ❓
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Şuanda piyasada gördüğümüz tek bir yapan grup var ve gayette başarılı bir organizasyon, ayrıca hepsini kasketmiyorsan belirteceksin canımcım, ortaya pat diye söylemişsin 🎭
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

çoğunluğu bunu yapabilir 👍
S
SuS3 OP ⭐ 18y

Şuanda piyasada gördüğümüz tek bir yapan grup var ve gayette başarılı bir organizasyon, ayrıca hepsini kasketmiyorsan belirteceksin canımcım, ortaya pat diye söylemişsin 🎭

K.bakma bidaha olmaz 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
KEA POWER yaptı bunu bizde globalde yayınladık 😎
C
CrimeMaker ⭐ 16y
gayet güzel =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: