luncher a tıklıyorum start gelio starta bastımda 'sorry, failed to execute silkroad [error code(193)]
bu hata nedendir silkroadı baştan yükledim fakat olmadı pacht dede 99 da hat verdi manuel pacht le yükledim oldu
pc:pacht yaparken replacer.exe ninzarara uğradını sölüor pacht yapamıorum bu yüzden ne yapmam gerekli bir yardımcı olun
hata alıyorum
· 13 Replies · 8.0K views 0 reading
13 Replies
up
yaw hiçmi moderator yok şu konuya bakıcak1 gün oldu nerdeyse başka yere konu açanlara hak vermek lazım!
yaw hiçmi moderator yok şu konuya bakıcak1 gün oldu nerdeyse başka yere konu açanlara hak vermek lazım!
Bir tek modaretörler mi biliyor bu oyunu 🙄
Bir tek modaretörler mi biliyor bu oyunu 🙄
normalleri geçtim zaten ama benim bildiğim her alana bakan bi moderator vardır veya deneme moderator vardır en azından bi cevap bekler insan şimdi burda laf atmaya çalışıorsun ama ilerde millet seni takmadığı zaman böle düşünebilcekmisin?
up
hayda 3 binkişilik sitede 1 kişi bilemi bilmiyor hayret yahu 😱
luncher a tıklıyorum start gelio starta bastımda 'sorry, failed to execute silkroad [error code(193)]
bu hata nedendir silkroadı baştan yükledim fakat olmadı pacht dede 99 da hat verdi manuel pacht le yükledim oldu
pc:pacht yaparken replacer.exe ninzarara uğradını sölüor pacht yapamıorum bu yüzden ne yapmam gerekli bir yardımcı olun
Oyunu kaldır. tekrar kur Sadece manuel patch ile v1.158 e yükselt..
Yine olmuyor oynayan arkadaşların vardır biri Silkroadun v1.158 kurulu halini dvdye çeksin ordan bilgisayarına al..
Oyunu kaldır. tekrar kur Sadece manuel patch ile v1.158 e yükselt..
Yine olmuyor oynayan arkadaşların vardır biri Silkroadun v1.158 kurulu halini dvdye çeksin ordan bilgisayarına al..
denedim sroyla alakalı herşeyi silip yüklüorum pacht yapıo pacht yapıorken %99 a gelio sonra replacer.exe damaged dio
up 😞
yaw kaç gündür sro ya giremiorum bi yardımcı olmicakmısınız anlamıorumki ya
ben oyunu yukledim update yaparken durdu birden sonra bu hata cıktı belki ondandır silkroadın sitesine gir site acık kalsın 4-5 kere silkroad launchere tıkla belki duzelir bende duzelmişti...
aa oda olmassa Client indir http://www.bot369.com dan:D
Log in to write a reply.
Log In