Arkadaslar Bilgisyarımda Baglantı var Olmasına Ragmen Silkroad'a Girmek İstedigim De Baglantı yok Diyor Neyden Yapıyor Olabilir??Sildim Yeniden Yükledim Ama Gene Aynı.. Bilen Varsa Yardımcı Olsun Lütfen..
Hata !!!
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
firewall kontrol et !
Nasıl Yapıcam Yardımcı Olurmusun ?
Yokmu Arkadaslar Bir Bilgisi Olan?
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Firewall ile alakası yok. Ya serverlarda sorun var yada Bu yeni crack bizim sro ya girişimizi blockladı ve şuan charlarda temizlik yapıyor... Twisted Evil hmm
K
Kinganddragon
⭐ 19y
Bu gerizekalı oyunun clienti arızalı zaten normal zamandada 5 saat start gelmiyo bunların yaptığı işin varya ben
Su An İrtibatta Oldugum Arkadaslarım Kütür Kütür Oynuyor Ama ? kahvekeyfi
kardesim yardim tabiki de ederim ne demek Very Happy
1.bilgisayar kontrol ayarlari heralde deniliyor oraya gir...bendeki almanca ondan türkce ismini bilmiyorum
gerisi resimli anlatim Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
1.bilgisayar kontrol ayarlari heralde deniliyor oraya gir...bendeki almanca ondan türkce ismini bilmiyorum
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
serverlar bakımda sanrıım. O yüzden giremiyor olabilrsin.
Serverler Su An Check mi ?
benim bot kasiyor bence serverler check de deyil yoksa ben coktaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dc yerdim
Ya Kafayı yicem popcorn Cıldırmamak Elde Değil Ya Neyden Yapar Rolling Eyes
K
Kinganddragon
⭐ 19y
kardesim yardim tabiki de ederim ne demek Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
dedim yaptığını olmuyooooo delircem
hiç bi s.k olmuyo bu joymax ın varya bi işide adam gibi yapsın Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
evet arkadaşlar firewall dan dolayıymış arkadaş doğru söyledi kutlarım....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap