3D olacağını duyduğum Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları filmi 2010-2011 olmak üzere 2 bölüm halinde vizyona girecek.İlk vizyon tarihi 3 Aralık 2010 olarak belirlenmiş.Film konusunda beklentiler forum yorumlarında çok düşük sizler için uzunca okudum.Çoğunluk son filmlerdeki başarısızlıklar sebebiyle bunlardan da umutlu değil.Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları filminin de her ne kadar kesintilerle dolu olduğu ve aksiyonsuz sahnelerle geçeceği düşünülse de belki de bizi şaşırtabilirler.Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Filmi izlenme rekorlarını yine kırmaya devam edecektir.Filmin 2 bölüm olması da istenmiyor, yarıda kesip 1 yıl bekletmek fanları huzursuz etmiş.
[youtube]Qi7SVlKWFn0&feature=related[/youtube]
Bu da fan yapımı trailer;
Bir de G.Norman Lippert "James Potter" diye seri başlatmış duyduğuma gore harry pottern ölüm yadigarları kitabnda
cocuklarından birinin adına James adını koymus ve G.Norman da J.K.Rowling onayını aLarak Harry Potter'ın devamı gibi bu seriyi baslatmıs diye duydum.
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-2010
· 16 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Hasılat rekoru kırıcağından eminim ilk günden gidiceğim kaçırmiyacağım kesinlikle. 🎭
Kitapları okuduktan sonra onları 2 saatlik filme sıkıştırıp orasından burasından kestiklerini izlemek çok kötü geliyor bana ama en azından benim zihnimde canlanan kişiler olaylar oraya nasıl yansımış ona bakmak için izlerim
Dün kitabını aLdım okuyorum ve daha da merakLandım acıkcası 😄
Bir bu bir de Twilight.Kaçırmayacağım.
silinen treaserı yeniLendi , başlaması için 40 sn beklemeniz gerekiyor
Hasılat rekoru kırıcağından eminim ilk günden gidiceğim kaçırmiyacağım kesinlikle. 🎭
+ South
Kitapları okuduktan sonra onları 2 saatlik filme sıkıştırıp orasından burasından kestiklerini izlemek çok kötü geliyor bana ama en azından benim zihnimde canlanan kişiler olaylar oraya nasıl yansımış ona bakmak için izlerim
+JB
Filmin İlk part'ı 3D değildi. Yetiştirememişler. 3D izlemek için giden gitmesin. Tam bir hayal kırıklığı.
İkinci part'da eğer 3D olmazsa Hary Potter severleri büyük bir hayal kırıklığı beklemekte.
summer7: sadnessla1
İkinci part'da eğer 3D olmazsa Hary Potter severleri büyük bir hayal kırıklığı beklemekte.
summer7: sadnessla1
S
sevgilim16
⭐ 16y
3D olmamasının sebebi filmin 2.5 saat olması 3D olsa gözü yorar 2.5 saat 😜
3D olmamasının sebebi filmin 2.5 saat olması 3D olsa gözü yorar 2.5 saat :P
Saçma bir neden söyledin makara:
Ha normal gözle izlemişin ha 3D Gözlükle. Her 2 türlüde gözün yorulur ki bence öyle birşey olmaz çünkü sende çok iyi bilirsin ki sinemada belli yerde ara veriyorlar o arada gözünü dinlendirirsin 😜
S
sevgilim16
⭐ 16y
Tamam ama ben koruparktaki adamın yalancısıyım adam öle dedi 😜
Tamam ama ben koruparktaki adamın yalancısıyım adam öle dedi :P
Bilmediği için yalan söylemiş. 2.part'ı 3D olucak filmin. İlk partına yetiştiremedikleri için koymamışlar 👍
Hary Potter serisinin en iğrenç filmiydi bence.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum 🎭
S
sevgilim16
⭐ 16y
Gayet Güzel sırlarla doluydu 2. partı dört gözle beklyorm
giden arkadaşlarım hep beğenmiş en kısa zamanda izleyeceğim bu filmi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap