HardwareID limit exeeded
2 Gundur Bu Hatayı Alıyoruz.2gun önce aldık bu botu 2 arkadas 1. pc de calısıyor cok rahat login oluyor vs. sorun yok ama 2.pc login olmuyor bu hatayı verıyor.HardwareID limit exeeded
arkadasım 2gundr girmeyi deniyor ama sürekli bu hata 3. bi kişi login yapmıyor bottan şifre deiştirdik vs. yine olmadı.Lütfen yardım edermsnz... 🙏
HardwareID limit exeeded BAKARMISINIZ ACİL !
· 13 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Kullanıcı miktarında değişikliğime gitti acaba pm attınmı.
Yok 2 pc kullanan cok tanıdıgım war anlamadım gitti.
Biri yardım etsin ya Lütfen YOKMU BİLGİSİ OLAN BİR ARKADAS?
hata yı aldığın günden bir gece sonra saat 02.00 da 0lanacaktır
Botu Dün Aldık Aldıgımız Gibi Hata Vermeye Basladı Demekki Bu Aksam Gece 02.00 acılcak ?
Aynı Hatayı bende alıyorum Düzeltebilen varmı acaba
mbot hatası bir bakayım ^^
evet 2 yöntemi var.
1) gece 02'de düzelecek.
2) başka bir arkadaşına verip düzelceteceksin.
oluşma sebepleri, hamachi vb. programlar bu hataya sebep olurmuş veya computer id ilginç karakterler içeriyorsa bu hataya sebep olurmuş kısacası sen hamachi sil pc modeme res at programı sil yeniden kur gece 02'de gireceksin ve bir daha sorun olmayacaktır.
1) gece 02'de düzelecek.
2) başka bir arkadaşına verip düzelceteceksin.
oluşma sebepleri, hamachi vb. programlar bu hataya sebep olurmuş veya computer id ilginç karakterler içeriyorsa bu hataya sebep olurmuş kısacası sen hamachi sil pc modeme res at programı sil yeniden kur gece 02'de gireceksin ve bir daha sorun olmayacaktır.
yaw sen ne bi şekil adminsin
herşeye çözüm buluyon
love u admin 😊
herşeye çözüm buluyon
love u admin 😊
modeme reset at derken yeniden mi yapılandırıyım modemi ???
modeme reset at derken yeniden mi yapılandırıyım modemi ???
fişini çek tak sadece
Başka bi arkadasına verip düzelticen demişsin ya nasıl olucak yani acıklarmısın..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap