teşekürler
HardMod Loader 9.7 [V 1.262] [GÜNCEL]
· 512 Yanıt · 119K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 19 / 26
Yanıtlar
D
deadmachine
⭐ 18y
buLdunuz mu FormüLünü ??
C
corpse_man
⭐ 19y
ben win 7 64 bit kullanıyorum dll hatası alıyoum ne yapmam lazım???
@corpse_man dll hatası almasan bile c10 alıcaksın şuan
Beyler 2. 'yi Açamıyorum Bununla 1 Tane Açabiliyorum Niçin Acaba ?:)
bende msvcp100.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diye bir hata verdi
ben birkaç tane client açmak istiyorum açıyorumda ama 1 tanesine giriyor 2. sine girmeye çalıştığımda C10 veriyor ne yapmam lazım ??
Giriş yapmıyo öylece duruyo işlemlerden bakıyorum hiç sro da kapalı gözüküyo sadece altta yüklüyo sonra kapatıyo sroyu.
Bende oyuna giriyor fakat 2.char daha fazla oyunda kalmıyor hemen DC oluyor. Birinciside 1 saat sonra DC oluyor.
Genelde bunu ibot ile kullanıyorum. Stall bile açacak olsam ancak iBot ile giriyor. Diğerinde C10 vs.. hatalar veriyor.
Genelde bunu ibot ile kullanıyorum. Stall bile açacak olsam ancak iBot ile giriyor. Diğerinde C10 vs.. hatalar veriyor.
bnde de c10 hatası var lütfen yardım
thank you 👍
ya benim pcde çalışmıo bu ekrana hiç bişe gelmio görev yöneticisinden bakıyorum sro_client gelio kayboluo sonra hardmodloader kayboluo neden olduğunu bilen varsa yardım etsin lütfen.... :S
C
cellat1674
⭐ 19y
bi çözüm bulunumadı mı hala yaw piyasada ki tek loader bu bundan da men etmeyin bizi serverlar boşalmış zaten hazır yeni char kasıcaz kasamıoruz :S
2.ci char 10 dakika dayanmıyor DC veriyor.
c10 veriyor ne yapacaz
olmuyo arkadaş 2. clienti açtığında ''failed to connect server c:10'' bilmemne dio
yaaa C10 verıo çözüm yolu bulun lütfen
loader açılmıyor yani hackshield açılıyor ama oyun açılmıyor.
Error yaziyor ufak pencerede ACŞ↕¥↓qcKÈ♠ BOYLE BIR HATA ALIYORM
R
razorback31
⭐ 16y
Ya demekki çalışmıyor Herkesim 30 sayfa boyunca c10 demesine gerek yok. Denemesine bile gerek yok...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap