H hiphopmania ⭐ 19y 15 yil once #281 2 client açamıyorum :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #282 2 client için programdaki tüm kutucukların işaretlenmemiş olmasına dikkat edin ve silkroad dosyalarının değiştirilmemiş olmasına da dikkat edin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L lord legend ⭐ 16y 15 yil once #283 paylaşım için teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sessizlik12 ⭐ 18y 15 yil once #284 olmuyor arkadaş 2. charla girmeye çalışıyorum .. giriyor 2-3 sn sonra hemen kapanıyor oyun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 15 yil once #285 oyuna girer girmez client kapanıyor :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #286 silkroad klasöründen dosyalarla oynamayın hiçbirşey olmaz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 15 yil once #287 herşey orjinalinde ama oyun açılır açılmaz hata veriyor 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 15 yil once #288 offff yok mu doğru düzgün çalışan bi loader daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A alphatr ⭐ 19y 15 yil once #289 hiçbirşeyle oynamadım ama oyuna girdikten 2-3 sn sonra atıyo hemen daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #290 bende atmıyor summer7: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mrttkn93 ⭐ 17y 15 yil once #291 watchman alphatr aynı sorun bende de var yokmu bize bi yardım etçek ya 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J jant1 ⭐ 16y 15 yil once #292 giriyorum hemen oyundan atıyor. :S bi yardımcı olurmusnuz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LegioN ⭐ 16y 15 yil once #293 IsroBot'da Aynı Hatayı Veriyor Garip Bir Durum?HackShield Gelismis Olabilirmi AcaBa?:S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nunix123 ⭐ 17y 15 yil once #294 ya kardes dc verıyo sureklı!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BestPlayer ⭐ 16y 15 yil once #295 Eline sağlık Hacım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ececece ⭐ 18y 15 yil once #296 MSVCR100 dosyası eksik oldugundan program kullanılamıyor diyor yeniden kurun dio kuruom o dosya ne icinse yok dio yardımcı olursanız sevinirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #297 Vcredist x86[download]Download[/download] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C corparation ⭐ 17y 15 yil once #298 yha oyuna girer girmez atıyo yardım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A altugk ⭐ 16y 15 yil once #299 Saol Çok işime yaradı şimdi denıyorum ama,Beleş bot bilen nolur yazzın mbot indirmiştim startclient! e basıom basıom bişi olmuyo bi help!Şimdiden eyw. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #300 viewtopic.php?f=606&t=136640 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil