Şuan resmi Silkroad Online sunucularından hangisini önerirsiniz. Nedeni ile yazar mısınız? 😊
Hangi server'ı önerirsiniz ve neden?
· 18 Yanıt · 7.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Minervada oynuyorum nedeni yok sadece sarj yok diye başlamıştım :D

Minervada oynuyorum nedeni yok sadece sarj yok diye başlamıştım :D
Ya bende dün Xian'a başladım ama herkeste Sun - Sos bu nedir yaaa 😊
Xian daha yeni diğerlerine göre o yüzden onu öneririm.Diğer sunucular Xian'dan daha beter 3-4 kere birleştirdiler neredeyse o yüzden tercihim Xian.Eu oynamak istiyorsan Aeolus

bellona en ucuz gold orada
Xian daha yeni diğerlerine göre o yüzden onu öneririm.Diğer sunucular Xian'dan daha beter 3-4 kere birleştirdiler neredeyse o yüzden tercihim Xian.Eu oynamak istiyorsan Aeolus
Teşekkürler. 😊 Birde bu sunucuların oyuncu kapasitesi nedir?
Ya bende dün Xian'a başladım ama herkeste Sun - Sos bu nedir yaaa :)
bi kere silkroad da rekabet etmeyeceksin edemezsin imkansız hangisinde başlarsan başla level 130 a gelecek bütün server sen direk karakter satın al hiç boşuna 0 dan başlama boşa masraf edersin level up oluyor dediğm gibi neutral1
bi kere silkroad da rekabet etmeyeceksin edemezsin imkansız hangisinde başlarsan başla level 130 a gelecek bütün server sen direk karakter satın al hiç boşuna 0 dan başlama boşa masraf edersin level up oluyor dediğm gibi neutral1
Private server öneriyorlar ama nedense güvenemiyorum. Bugün başlayıp yarın kapanacak diye.. 😊
Private server öneriyorlar ama nedense güvenemiyorum. Bugün başlayıp yarın kapanacak diye.. :)
Private istiyorsan eli açık kârı düşük bir servera başla. Yada beni bekle yakında en şekil server adıyla bomba gibi gelecem domain adresini 2 aya alıyorum sürprizz
Private server öneriyorlar ama nedense güvenemiyorum. Bugün başlayıp yarın kapanacak diye.. :)
Bsilkroad oynuyorum 2012 yılından beri açık 😊

Bsilkroad oynuyorum 2012 yılından beri açık :)
Dayı sen baya server'da aktif olarak oynuyorsun galiba :))
RanstaMonsta
⭐ 10y
Bsilkroad oynuyorum 2012 yılından beri açık :)
3 yıldır bu servera tam başlıycam vazgeçiyorum. Canlılık nasıl botlar hariç var mı aktif?

Goldun ucuz olduğu yerde item pahali olur. Goldun pahali olduğu yerde 10 b ye alacagin itemi ucuz olan bir server da 15b ye alırsın.
Ayrıca seçeneklere hiç birini eklseydin bir oy atardim .
Dayı sen baya server'da aktif olarak oynuyorsun galiba :))
Yok ya minervada 1 tane çar var bakmıyorum bile ona 😄

Goldun ucuz olduğu yerde item pahali olur. Goldun pahali olduğu yerde 10 b ye alacagin itemi ucuz olan bir server da 15b ye alırsın.
Ayrıca seçeneklere hiç birini eklseydin bir oy atardim .
Goldun pahalı olduğu yerde itemde olmuyordu.
Ben ilk 14dg legend i bellonada satarken gördüm. Hatta elemanın birinden 14dg rare projector seti ₺100 almıştım inanmazsın cool2:
RanstaMonsta
⭐ 10y
Çok iyiymiş vallaha ya sağol 👍
Başlarsan yardımcı olamaya çalışırım

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap