Icerige atla
Extraloob

Hangi servere geçeyim sizce yardım edermisinz??

· 21 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
Metamorph OP ⭐ 19y
Arkadaşlar romedeki 80lwl bladerim çalındıkdan sonra sroyu bırakmıştım.Ama geri döndüm Razz Romeye devam etmicem sizce hangi serwere geçeyim hangisi sizce? ve birde bana yardım edebilecek guilde alacak kişiler var mı? birazda kasabilecek Razz
21 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
eldorado da ac derim olmassa guilde alırız seni 4 lvl nişantası yas kaçtı bizde bi yas sınırı varda Laughing Laughing Laughing
B

eldorado da ac derim olmassa guilde alırız seni 4 lvl nişantası yas kaçtı bizde bi yas sınırı varda Laughing Laughing Laughing

eldoradoda aç derim bende bende ordayım
M
Metamorph OP ⭐ 19y
hmm...yaşım 20 kayseride oturuyorum gelebilirim isterseniz eldoradoya popcorn
S
skillroad ⭐ 19y
pasificde açma pişman olursun sabah 9 da oyuna giremiyorsun yau!
M
Metamorph OP ⭐ 19y
up up plss Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Question Question Question
T
TiM ⭐ 19y

Arkadaşlar romedeki 80lwl bladerim çalındıkdan sonra sroyu bırakmıştım.Ama geri döndüm Razz Romeye devam etmicem sizce hangi serwere geçeyim hangisi sizce? ve birde bana yardım edebilecek guilde alacak kişiler var mı? birazda kasabilecek Razz

Pacific gelmede nere gelırsen GEL! santam
J
biraz daha bekle hera gelcek oraya geçersin..
M
Metamorph OP ⭐ 19y
şey bi de mod arkadaşlar ben bu konuyu valla off topic kısmına açmıştım nie böyle oldu anlamadım valla Arrow Idea Question
J
Jigsaw ⭐ 19y
Kimse Pacific'e gelmesin amaan Gece 1:30 traffic verdi şerefsizim. Razz
M
Matzeline ⭐ 19y
Bütün (NEW) olan serwerlarda birinde aç derim extraokk
O

Bence de hehe
M
Metamorph OP ⭐ 19y

Confused Confused sizinde işiniz zormuş santam hangi serwere geçsem yha bi karar veremedim Crying or Very sad
N
Nervous_ ⭐ 19y
odin e aç derim ben odinde degilim ama ne zaman denesem garanti giriyo ben olımpustayım saat gecenın 3 cannot server trafick kafayı yıyo ınsan
3
3nToX ⭐ 19y
Bence SerVeR(unstable Twisted Evil )LisT aç ve şöle günün belli saatlerinde bi 15-20 dk bak hnagisi boşsa ona gir bence
T
The_Sekill ⭐ 19y
pacific e gec gold satiyim sana Laughing
L
Leet1 ⭐ 19y
Odin e gel bombos server:D
_
_LeGraNd_ ⭐ 19y
YENİ SERVERA GEC YANI ACILCAK OLANA CUNKU SIMDI HANISNE GECERSN GEC KASILMAZ HER SPOTTA GF(GOLD FARMER)LAR VARDI Wink
D
DoNJuaN ⭐ 19y
bence hiç başlama Wink
E
EnDZoNe ⭐ 19y
yeni yeni hizmete giren gezegenlerden birinde aç ... zaten makbulude bu Mr. Green nabicaksin 30000 kişinin giremey calistigi bi serverda car acipta zaten adanlar almiş basini gitmiş.. aç yeni bi serevrda yakala onlarin lwl ini

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: