Arkadaşlar romedeki 80lwl bladerim çalındıkdan sonra sroyu bırakmıştım.Ama geri döndüm Razz Romeye devam etmicem sizce hangi serwere geçeyim hangisi sizce? ve birde bana yardım edebilecek guilde alacak kişiler var mı? birazda kasabilecek Razz
Hangi servere geçeyim sizce yardım edermisinz??
· 21 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
eldorado da ac derim olmassa guilde alırız seni 4 lvl nişantası yas kaçtı bizde bi yas sınırı varda Laughing Laughing Laughing
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
eldorado da ac derim olmassa guilde alırız seni 4 lvl nişantası yas kaçtı bizde bi yas sınırı varda Laughing Laughing Laughing
eldoradoda aç derim bende bende ordayım
hmm...yaşım 20 kayseride oturuyorum gelebilirim isterseniz eldoradoya popcorn
pasificde açma pişman olursun sabah 9 da oyuna giremiyorsun yau!
up up plss Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Question Question Question
Arkadaşlar romedeki 80lwl bladerim çalındıkdan sonra sroyu bırakmıştım.Ama geri döndüm Razz Romeye devam etmicem sizce hangi serwere geçeyim hangisi sizce? ve birde bana yardım edebilecek guilde alacak kişiler var mı? birazda kasabilecek Razz
Pacific gelmede nere gelırsen GEL! santam
J
Jason Walker
⭐ 19y
biraz daha bekle hera gelcek oraya geçersin..
şey bi de mod arkadaşlar ben bu konuyu valla off topic kısmına açmıştım nie böyle oldu anlamadım valla Arrow Idea Question
Kimse Pacific'e gelmesin amaan Gece 1:30 traffic verdi şerefsizim. Razz
Bütün (NEW) olan serwerlarda birinde aç derim extraokk
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bence de hehe
Confused Confused sizinde işiniz zormuş santam hangi serwere geçsem yha bi karar veremedim Crying or Very sad
odin e aç derim ben odinde degilim ama ne zaman denesem garanti giriyo ben olımpustayım saat gecenın 3 cannot server trafick kafayı yıyo ınsan
Bence SerVeR(unstable Twisted Evil )LisT aç ve şöle günün belli saatlerinde bi 15-20 dk bak hnagisi boşsa ona gir bence
T
The_Sekill
⭐ 19y
pacific e gec gold satiyim sana Laughing
Odin e gel bombos server:D
YENİ SERVERA GEC YANI ACILCAK OLANA CUNKU SIMDI HANISNE GECERSN GEC KASILMAZ HER SPOTTA GF(GOLD FARMER)LAR VARDI Wink
bence hiç başlama Wink
yeni yeni hizmete giren gezegenlerden birinde aç ... zaten makbulude bu Mr. Green nabicaksin 30000 kişinin giremey calistigi bi serverda car acipta zaten adanlar almiş basini gitmiş.. aç yeni bi serevrda yakala onlarin lwl ini
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap