Icerige atla
Extraloob

hangi program daha iyi?

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
ya bn cs3 ü kullanıyomda cs2 mi daha ii yoksa cs3 mü ❓ ona gore cs2 yide indiricem
16 Yanıt
B
Genelde anlatımlar cs2'ye göre cs3 yok denilecek kadar az.Cs2 yi tavsiye ederim.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
tüh desene yanlışını indirdim 😞
|
|O²| ⭐ 19y
cs1-2-3 photoshop abode 1-2-3-4-5 bunların hepsi aynıdır. + olarak arayüz ve 2-3 özellik eklenmiştir yani yanlıs indirdiğin birşey yok 😊 Kısayol ları kullanırsan değişen bir şey olmucaktır.
B
Resim boyutlandırmada bile hata yapanlar diğer şeylerde nasıl olmasın ayrıca herkes prof. değil gördüğü gibi yapar, yanlış varsa bu böyle olucak demez.
|
|O²| ⭐ 19y
sen-ben- " penny " vb. prof mu ^^ ben sadece ne oldugunu söyledim o kadar
B
Evet bence prof. sayılırız.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
yok ztn bzı kısa yollar hatalı resmi büyültmeyi beceremiyom cs3 de brushlr var bide niyese cs3 de açılmıyo :S
B
cs3 brushları vardı dur bakem bulursam upload edem.
|
|O²| ⭐ 19y
imza yapmak profluk değil xD nese büyütmeyek.

@ironeye_TR
dedim ya arayuzler farklı diye ^^
B
Ben tek imza yapmıyorum.Her türlü çalışmam var ^^ ayrıca ben imza yapmıyorum imzada nedir ki ? x)
I
ironEyE OP ⭐ 18y
benimiçin imza herşeydir nick de avatrda yani birinin nicki vatarı ve imzası ne kdr dikkat çekerse okdr ii (bnce)
J
jumper ⭐ 19y
imza neki derken onu demek istedigini sanmıyom imza artık cok kolay daha proff calısmalar yapıyorum demek istedi yanılmıyorum dime batterst
I
ironEyE OP ⭐ 18y
yanlız bişi dicem cs3 de resimler nası büyültülüyo yada küçültülüyo bilen var mı acaba?
B
image menusunde image size yokmu :S
I
ironEyE OP ⭐ 18y
vallaha yok bulamadım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: