ya bn cs3 ü kullanıyomda cs2 mi daha ii yoksa cs3 mü ❓ ona gore cs2 yide indiricem
hangi program daha iyi?
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Genelde anlatımlar cs2'ye göre cs3 yok denilecek kadar az.Cs2 yi tavsiye ederim.
tüh desene yanlışını indirdim 😞
cs1-2-3 photoshop abode 1-2-3-4-5 bunların hepsi aynıdır. + olarak arayüz ve 2-3 özellik eklenmiştir yani yanlıs indirdiğin birşey yok 😊 Kısayol ları kullanırsan değişen bir şey olmucaktır.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Resim boyutlandırmada bile hata yapanlar diğer şeylerde nasıl olmasın ayrıca herkes prof. değil gördüğü gibi yapar, yanlış varsa bu böyle olucak demez.
sen-ben- " penny " vb. prof mu ^^ ben sadece ne oldugunu söyledim o kadar
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Evet bence prof. sayılırız.
yok ztn bzı kısa yollar hatalı resmi büyültmeyi beceremiyom cs3 de brushlr var bide niyese cs3 de açılmıyo :S
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
cs3 brushları vardı dur bakem bulursam upload edem.
imza yapmak profluk değil xD nese büyütmeyek.
@ironeye_TR
dedim ya arayuzler farklı diye ^^
@ironeye_TR
dedim ya arayuzler farklı diye ^^
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Ben tek imza yapmıyorum.Her türlü çalışmam var ^^ ayrıca ben imza yapmıyorum imzada nedir ki ? x)
benimiçin imza herşeydir nick de avatrda yani birinin nicki vatarı ve imzası ne kdr dikkat çekerse okdr ii (bnce)
imza neki derken onu demek istedigini sanmıyom imza artık cok kolay daha proff calısmalar yapıyorum demek istedi yanılmıyorum dime batterst
yanlız bişi dicem cs3 de resimler nası büyültülüyo yada küçültülüyo bilen var mı acaba?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
image menusunde image size yokmu :S
vallaha yok bulamadım 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap