Icerige atla
Extraloob

Hangi Operatör`ü Kullanıyorsunuz ?

· 29 Yanıt · 6.9K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlar hangi operatörü kullanıyorsunuz ve size göre avantajları nelerdir ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
29 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadaşlar hangi operatörü kullanıyorsunuz ve size göre avantajları nelerdir ?

Turkcell kullanıyorum, herhangi bir avantajı yok.
M
mrfluu ⭐ 15y
Turkcell.Ve avantaj yok 🤝
Temet Nosce
Turkcell
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Vodafone Forever. 🤘
Special thx to Flexi
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Türkcell, aylık 80dakika her yone 8tl kampanyası dışında pek bi avantaj göremedim. Zaten kimi arasam mesgule atıp onlar beni arıyor 😄 O yüzden 80dakkam bile bitmiyor 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Avea kullanıyorum başka hatta geçtiğim için fırsattan yararlanıyorum fırsat zamanı bittikten sonra turkcell dönüyorum oda bitince ya tekrar vodafone yada avea'ya tekrar dönüyorum 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Neden Vodafone ?

10 saniyelik telefon görüşmesi 10 kuruş. (diğer operatörlerde 44 kuruş.)

YAZ ÜÇLÜ paketi kullanıyorum. Getirileri:

-500 Dakika HERYÖNE Konuşma.
-5000 SMS HERYÖNE.
-1 GB İnternet.

FreeZone'lulara sinemalarda, yeme-içme, alış-verişlerde çok büyük yararları var. 🤝
Special thx to Flexi
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Öğrenci isen Avea , Çok kapsamlı çekmesini istiyorsan Turkcell , Netim hızlı olsun diyorsan Vodofone. Çok kontör yükleyemem dersen'de BimCell çıktı onun içinde 9 ay yükleme hat kapanmıyor 😄 😄 😄 😄 😄
C
Crusade ⭐ 18y
Turkcell kullaniyorum dakikadan başka bişey yok paketimde 30lira veriyorum taahüt bu ay bitiyor vodafone geçicem
T
tenpanter ⭐ 17y
Birisini yolda çevirip 50 TL sini zorla alırsanız GASPçı olursunuz.Milyonlarca insanı türlü sözleşmeler adı altında kandırıp fazladan milyon dolarlar kazanırsanız Telefon Operatörü olursunuz.
M
Minotoche ⭐ 17y
avea 19TL'lik paketi kullanıyorum. 1 gb internet, 1000dk avea içi konuşma, 1000 sms heryöne 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Turkcell kullanıyorumda bildiğiniz uygun öğrenci kampanyası varmı?
Yaralı style
CreddyTitans
Bimcell ! 5dk 40 kr
Super
Super ⭐ 13y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Türkcell, aylık 80dakika her yone 8tl kampanyası dışında pek bi avantaj göremedim. Zaten kimi arasam mesgule atıp onlar beni arıyor 😄 O yüzden 80dakkam bile bitmiyor :D

Hocam o hangi tarife 😜
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bimcell ! 5dk 40 kr

🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Türkcell, aylık 80dakika her yone 8tl kampanyası dışında pek bi avantaj göremedim. Zaten kimi arasam mesgule atıp onlar beni arıyor 😄 O yüzden 80dakkam bile bitmiyor :D

Hocam o hangi tarife :P

Bana özel tarife bu, az kontor yükleyip az konustugum için böyle cazip tarifeler gönderiyorlar.
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Aran kazan 4ever 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bana özel tarife bu, az kontor yükleyip az konustugum için böyle cazip tarifeler gönderiyorlar.

80 dakikanda hiç beni çaldırmadın 😄 😁
CreddyTitans
PTTcell 5dk 35 kr

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: