hdd bad sectorlardan dolayı ölüm döşeğinde olduğundan yenisini almayı düşünüyorum 😆
anakart modelimi vereyim sizde ona göre 200gb+ olacak şekilde hdd önerisinde bulunun
fiyat önemli diğil hazır bayram geliyor toplarım parasını 😁
Anakart:MSI K9NU Neo-V
Detaylı Açıklamalar:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=261
lütfen yardımcı olun bu konuda ayrıca doğru yermi bilmiyorum eğer taşınırsa öm atarak taşındığı yeri söylermisiniz konunun 😗
Bekliyorum... 👍
Hangi HDD yi alayım?
· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
sağol yarın bizim burdaki bilgisayarcılara sorarım inşallah vardır 😊
birde AMD Phenom™ X4 9000 Serisi işlemci uygunmudur bu anakarta
yada amd bi işlemci önerebilirmisin
elimiz değmişken onada bakarız
şuanda 500-600ytl bütçem var ayrıca bayramda toplarım 😄
yada amd bi işlemci önerebilirmisin
elimiz değmişken onada bakarız
şuanda 500-600ytl bütçem var ayrıca bayramda toplarım 😄
exa.com.tr
gigatek.com
bu iki siteye bakmanı tavsiye ederim fiyatları gayet uygundur.
bilgisayar olayı ne kadar ekmek o kadar köfte olayıdır, bu yüzden bütçeniz ne kadarsa o kadarlık ürün alın ama her ne alıyorsanız alın ram 4 gb kesinlikle olmalı diğerleri tercih meselesidir.
gigatek.com
bilgisayar olayı ne kadar ekmek o kadar köfte olayıdır, bu yüzden bütçeniz ne kadarsa o kadarlık ürün alın ama her ne alıyorsanız alın ram 4 gb kesinlikle olmalı diğerleri tercih meselesidir.
exa.com.tr
gigatek.com
şuanki ram 1gb ve yeterli galiyor ancak bakalım 4gb ramde alırım sağol bilgi için okan abi 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap