Icerige atla
Extraloob

Hangi Fotoğraf Makinasını Almalıyım ?

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hangi Fotoğraf Makinasını Almalıyım ?

Artık SLR'a geçme vakti geliyor bu güne kadar 100.000 fotoğraf çekmiş birisi olarak kaliteli fotoğraflar çekmenin peşindeyim ve beni önümüzde ki 10 yıl götürecek bir makina aramaktayım bu bağlamda bu makina sizce uygun mudur ?

bütçem : 1000-1200 TL

NIKON D40 18-55 mm LENS DAHİL / 2 GB KART HEDİYELİ (STOKTAN AYNI GÜN KARGO)
http://www.fotografium.com/index.php?p=show&pid=19695&k_id=0
14 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Marka olarak Nikon ya da Canon öneririm. Bana kalırsa Canon'u tercih etmelisin.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Benim sağlık hocası profesyonel fotoğrafçı. Beklerseniz soruyum soruştırıyım, ne almalısınız, hangisi daha iyi, daha kullanışlı. ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim sağlık hocası profesyonel fotoğrafçı. Beklerseniz soruyum soruştırıyım, ne almalısınız, hangisi daha iyi, daha kullanışlı. ^^

off bro tam aradığım kişi profesyonel olması harika önce şunu sor : nikon net keskin köşeler çeker, canon parlak canlı fotolar çeker doğru mu ? ardından 1000-1200 TL bütçeyle 0 alınacak nikon ya da canon en kalitelisi hangisi model adı lütfen ? ve neden d40 alsın veya almasın ufff ünivde gibi hissettim kendimi profesörler hep derdi bizi buldunuz hemen sömürün bu ders biter bir daha soru soramazsınız derdi cayır cayır soruları sıralardır 😁 😘
S
Strike ⭐ 17y
Babamın Kuzeni Radyo Televizyoncu Hemen Aradım Sordum
@extra
off bro tam aradığım kişi profesyonel olması harika önce şunu sor : nikon net keskin köşeler çeker, canon parlak canlı fotolar çeker doğru mu ?

Doğru imiş

NIKON D40 18-55 mm LENS DAHİL / 2 GB KART HEDİYELİ Oda Bu Modelden Kullanıyormuş Gayet Memnunmuş

Ps:Hayırlı Olsun
T
TorukMacto ⭐ 17y
Sana Tavsiyem 500 Tl ye güzel fotoğraf makineleri var teknosa da falan çok profesyönel'e gerek yok bence ^^
M
MaPaP4 ⭐ 19y
Nikon'dan Şaşma derim !!
B
Brown ⭐ 18y
araştırıyorum.
çevremde fotoğrafçılar var lol
B
Brown ⭐ 18y
topic acıyorum 😆
.NET
.NET ⭐ 19y
araştırıyorum.

Nedir bu her mesaj sonuna lol koyma fantezisi 😜
[F New]Solo Gitarist
M
MaPaP4 ⭐ 19y
araştırıyorum.

Nedir bu her mesaj sonuna lol koyma fantezisi :P

İnanmış abi adam 🎭
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
rofl
U
Uza__Lan ⭐ 17y
studyo cekimlerinde nikon ama dısarda cekim yapıldıgında canon diyorum.cnku canon renkleri daha güzel oturtuyor..
canon d5 mark 2 tabikki
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

off bro tam aradığım kişi profesyonel olması harika önce şunu sor : nikon net keskin köşeler çeker, canon parlak canlı fotolar çeker doğru mu ? ardından 1000-1200 TL bütçeyle 0 alınacak nikon ya da canon en kalitelisi hangisi model adı lütfen ? ve neden d40 alsın veya almasın ufff ünivde gibi hissettim kendimi profesörler hep derdi bizi buldunuz hemen sömürün bu ders biter bir daha soru soramazsınız derdi cayır cayır soruları sıralardır 😁 😘

Okullar açılsın soracağım. cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: