Icerige atla
Extraloob

Hangi banka hesab kesim ücreti almıyor ?

· 6 Yanıt · 1.8K görüntüleme
A
apple07 OP ⭐ 13y
#1
Ben sadece atm den para yatırmak ve para cekmek için bi banka hesabı istiyorum hangi bankada ücretsiz acıyor ?
6 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
#2
Ziraatte 500 tlnin altına inmezse paran, yıllık kesim almıyor öğrenci hesaplarınsida. Ayrıca ziraat atmlerinde para kesintisiz havale yapabiliyorsun kartsız işlemde.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
B
Ben de ⭐ 17y
#3
Vadesiz hesap açarsan her banka ücretsiz olarak açıyor. Ancak örnekle açıklayacak olursam;
Yapı kredide vadesiz hesabın var diyelim.Banka hesabından ATM ile bir başkasının ya da kendinin iş bankası hesabına para yatırman gerekiyor. İşte o zaman hesap işlem ücreti kesiyorlar. (Her banka hesap işlem ücreti keser -o banka dışında başka bir banka hesabına para yatıracaksan- ancak her bankanın aldığı ücret değişiyor.)
Bu durumda ya tanınmış her bankadan vadesiz hesap açtıracaksın ya da kredi kartı kullanacaksın.
Dipnot: Sadece atmlerden değil internet üzerinden yapılan havale işlemlerinde de para kesiliyor.
A
apple07 OP ⭐ 13y
#4
Benim demek istedigim bir bankadan hesab actırıcam içinde para felan olmucak sadece o kartla o hesaba yatan parayı atmden cekicem veya para yatırıcam. Bu hesab için para taleb etmiyen banka hesabı varmı diye sordum yani.
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
#5
Ziraat Bank işini görür ama ben yıllık(2.6ay) hesap kesim aliyorlar diye biliyorum.
B
Ben de ⭐ 17y
#6
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Benim demek istedigim bir bankadan hesab actırıcam içinde para felan olmucak sadece o kartla o hesaba yatan parayı atmden cekicem veya para yatırıcam. Bu hesab için para taleb etmiyen banka hesabı varmı diye sordum yani.

Vadesiz hesap açacaksın, hiç bir banka para talep etmiyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: