Nina Ricci OP ⭐ 17y 4 yil once (düzenlendi) #1 Forumun ihtiyarlarından hmzsnmz, bir zamanlar aramızdaydı.Belki hala bakınıyordur.Görünce sevindim baya, başarılarının devamını diliyorum 👍 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Flexi ⭐ 14y 4 yil once (düzenlendi) #2 Konuşması çok akıcıydı neredeyse önündeki kağıdı okumadı bile. Anlattığı şeyler geçekten ülkemizde çok büyük sorunlardan birkaçı ama bu kadar umutsuzluğun arasında bu konuşma öğeleri nedense çok zor gibi geliyor. Umutsuzlaştık ve kırıldık resmen. 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Temptation ⭐ 17y 3 yil once #3 Kendisini hatirliyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 3 yil once #4 Tesadüfen ne var ne yok derken konuya denk geldim. Hatırlanmak güzel @Nina Ricci [ek #12654] 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RollsRoyce ⭐ 19y 3 yil once #5 Eskilerden kimse var mi 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil