Icerige atla
Extraloob

Hamburg - Galatasaray 1-1

· 146 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 5 / 7
Yanıtlar
P
PhaetoN ⭐ 18y
Nondayla de santics el ele uefa'ya güle güle

emre gene show'unu yaptı bende buna deliriyorum neymiş gole giden adam düşürülür ulen bırak gitsin nereden belli gol atacağı ama sen düşürürsen kırmızıyı göreceğin belli :D

katılıyorum 😄
S
SilenTT ⭐ 19y
hadi cimbom.. 🍿
O
onurer1994 ⭐ 18y
EVet evet gollü beraberlik olsun bencede yiyelim sora Hamburgerleri burda

Menissiah ACDC resmi güzelmiş bu arada 😄
P
PhaetoN ⭐ 18y
haaaha lıncoln çıktı mehmet güven girdi Bu arada lıncoln Bülent Kokmazla tartışarak oyunu terk etti.
O
onurer1994 ⭐ 18y
Ya inşallah Lincoln önemli bi probleme dönüşmez Bülent Hoca da disiplinlidir gibime geliyor boşuna büyümez inş. mesele 😄 "neyse artık"
P
PhaetoN ⭐ 18y
sarı kart :S volkan yaman halimiz yaman :/
H
hadi 1 gol daha 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Extra hacım derler ya iyiyle kötü arasında büyük bir FARK var diye.Adamlar hemen ümidi kesti.Yenilcez yapma nası kacar falan fılan 😄

Geçen sene biz böylemiydik Hiç unutmam CSKA macında Edu attı kendi kalesine;ben sevindim bizimkiler canlanıcak diye ve öyle oldu 3-1 aldık maçı.

Size bir Avrupalı tavsiyesi [Zamanında GS'Li dedelerin FB'Li dedelere yaptıgı gibi(2000de) ]GS'Liler önce takımınıza güvenin .. 😉
J
Journalist ⭐ 19y
ikide sakat veririz 1 ay sahalardan yoksun olacak cinsinden bu maç böyle biter 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ahanda kavga çıktı
P
plusTURK ⭐ 18y
1-1 durum ama gs alacak UA
A
Absence ⭐ 19y
Kim-kim dövüyor
M
MaXRaP ⭐ 18y
Hamburg
J
Journalist ⭐ 19y
Ahanda kavga çıktı

kim kimi dövüyor çok merak ettim 😆 😁
P
PhaetoN ⭐ 18y
arda bi keloğlanı dövüyordu adam ardaya kafa attı 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ya inşallah Lincoln önemli bi probleme dönüşmez Bülent Hoca da disiplinlidir gibime geliyor boşuna büyümez inş. mesele 😄 "neyse artık"

Yahu adam Gsyi 1 yıl sömürdü.Kampa geç geldi.3 Maç iyi oynadı.Hala adamı Bülent hocaya tercih ediyorsunuz. 😱 İddaa ediyorum Gs'nin maddi durumu iyi olsa şuan LincoLn Gs'li olmazdı ! 😳

Ahahahah Kewell Stoper oynuyor
😁
P
PhaetoN ⭐ 18y
iki takımda çok sert oyanamay başladı bi sakatlık çıkacak
A
Absence ⭐ 19y
Golü bekliyorum ben hadiii
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Geliyooor geliyoor 😄
J
Journalist ⭐ 19y
Maçı Alman kanalı ARD Das Erste kanalı veriyor. Hotbird Frekans:11604 Sembol oranı:27500 Polarizasyon:Yatay

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: