Ohannes. 😱
HALGAN_2 1 Pc de Kaç Char açilir? CvP Resimde gizli!
· 42 Replies · 3.4K views 0 reading · Page 2 / 3
Replies
4 çekirdek 3 sene önce varmıydı 🕵️
bunları açtın peki kontrol edebiliyormusun, tek tek veya sadece açarım ama 1 char bile kasmam modundamısın !
sıkı makinaymış zati artık pc olayı 4 çekirdek ve 8gb ram ile high-end oldu bir nebze.
Yok okancim hepsini kontrol ediyorum hepsi de botta sayilir:PŞimdi biraz daha yükseltmeyi düşünüyorum pc yi server pc gibi dual cpu ext. 3.0 laoa 2 tane max 16gb ram filan ama zamani var şu anlik 2 pc böyle yetiriyor bana:Pnootbook da 5 yeterli.
Respect loaderin Editini kullanıyorsun sen biliyorsun adını..
orj varken emek hırsızlarınınkini kullanmak sana kalmış.
Respect ? Anliyamadim Testosterone kullaniyorum sorun yok ama açiklarsan memun olacağim?
Respect loderin editini?
Respect ? Anliyamadim Testosterone kullaniyorum sorun yok ama açiklarsan memun olacağim?
Respect loderin editini?
Pm attım.
böyle yapmayın yahu sonra tüm serverlar dolu goldbot mubarek 😊
Respect loderin editini?
Pm attım.
Msj cvp verilmiştir iyi çalişmalar:P
Clientsiz mı acıyosun bunLarı _?
Clientsiz mı acıyosun bunLarı _?
Çlientsiz açarsam resimleri çemekezdim şunu söyleyim clientsiz hiç şekilde girmeyin %99 ban riski mezcuttur dest etmiş bulunmakdayim 😢
EweT Ban riski YukseK 😁
Benim pc 1 gb ekran kartı 2 cekırdek 2,2 +2 gb ram olmasına ragmen 3 uncuyu acsa dua etcem 😄
bazen 2 ncıyı gırınce reset atıyor makine sinir oluyorum......
Benim pc 1 gb ekran kartı 2 cekırdek 2,2 +2 gb ram olmasına ragmen 3 uncuyu acsa dua etcem 😄
EweT Ban riski YukseK 😁
Islemci sogutucuna dikkat et...Makina Sadece 8gb ram 4cekirdek islemci istemiyor onlari sogutucak performanslarini sabit tutacak sogutucu istiyor...
2gb ram ile 6 accountu goruyorum...
EweT Ban riski YukseK 😁
Islemci sogutucuna dikkat et...Makina Sadece 8gb ram 4cekirdek islemci istemiyor onlari sogutucak performanslarini sabit tutacak sogutucu istiyor...
2gb ram ile 6 accountu goruyorum...
Aynen pc nin her yani açik +4 fan var bi ara evin halinin resimini çekeyim dersin PC mezarliği 😜
İyi para kırarsın o pc de 16 tane farmerı sok 1 de kendi çarını hepsini ff yaptığın zaman sat 16 tanesinide o.O
İyi para kırarsın o pc de 16 tane farmerı sok 1 de kendi çarını hepsini ff yaptığın zaman sat 16 tanesinide o.O
Başka projelerim var ins. olur Oyun parasi yapmak gibi elimde şu an 40+ 180 adet char var ama ufak bi problem var cilent kullanmak banlatiyor o yüzden 2 3 pc lazim bu pc nin 2 kati kadar:P
wow SURGEON'a rakip 😜
wow SURGEON'a rakip :P
Kim olduğunu bilmiyorum tanimiyorum malesef 😆
Aslinda bi cafeyle anlaşacağim iyi bi abim var cafeci 30 pc yi bana tahsis edicek ve o zaman pvl den ziyade tüm servirlarda gold satilabilcek.İnş olur yaş artik kemale erdi bişiler yapmak şart.
F
foreveralone
⭐ 18y
benim pc bi çarı açsın o bana yeter walla bi hotana gidiom 30 dk de doluyo o ara 😞
ben ewdee bir tane bile acamıorum
J
Jason Walker
⭐ 19y
SURGEON'ın rekorunu kıramamışsın. 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
3 Yildir kullaniyorum bişi olmadi şimdi olsa ne yazar:P Normal 4 çekirdek 8 gb ram (Normal):P
3 yıldır 4 çekirdekli pc kullanıyorsun sanırım 😜 8 Gb gereksiz olmuş zanımca 32 bit işletim sistemleri 3 den sonrasını desteklemiyor. 32 bitlik kullanmıyorsun sanırım. 😄
Log in to write a reply.
Log In