Gerek yoktu be hacım illaki it evlatları egelecek iftira atacak birşeyler yapacaklar keyfimizi kaçırmak için, takma kafana Wink
Hakkımdaki İftiralar!!!
· 31 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
hacım sen takma böyle şeyleri diyeceğim ama benim hakkımda böyle bir iftira olsa bende kudururdum o yüzden haklısın. Sana biz inanıyoruz o yeter Wink
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Kimseyi takma kafana senin birisinin çarını çalmadığını biz biliyoruz gerisi hikaye extrabeer
kesin nacru dur onu idda eden Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
muhha süper hatırladın bi ara nacru olayı olmuştu oda sana iftira atıyo süper yakalıdın he headbang2ft9
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
söyleyelimde geldiği yerede klavyesini getirsin Mr. Green
Sen de taktın nacru ya muhahaha. Mr. Green Ne zaman bişey olsa nacru. Yeni topic açmalı bu arada heaa. Forum Oyunları'na nacru'nun yeni hesabını tahmin etmece oyunu. Mr. Green
BaD_BoY hacım meyva veren ağacı hep taşlamışlardır.3 paralık bil e olmayan adamların laflarına inanmıyoruz biz sen emek hırsızı olsan burda kalırmıydın şimdiye be.Takma kafı,üzme tatlı canını.Seni çekemeyenler çatlasın Wink
sana güvenen birileri varsa yeter Wink
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum
bu adi suçlamayı atan her kimse elbet er yada geç bulur cezasını sen bunlara takılma seni tanıyan tanıyor bilen biliyor benım tanıdıgım BaD_BoY asla böyle bir şey yapmamıştır yapmazda şimdi üzme o canını ve sakin ol dediğim gibi inş er yada geç bulucaktır cezasını ..
bu adi suçlamayı atan her kimse elbet er yada geç bulur cezasını sen bunlara takılma seni tanıyan tanıyor bilen biliyor benım tanıdıgım BaD_BoY asla böyle bir şey yapmamıştır yapmazda şimdi üzme o canını ve sakin ol dediğim gibi inş er yada geç bulucaktır cezasını ..
Hacım geçmiş olsun,Seninle konuştuk bende konuyu görünce şok oldum hemen ilettim umarım doğru bir iş yapmışımdır,Boşver seni bilen biliyor.. Wink
çaldı diyosa çalmışsındır yalanmı sölicek Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green char çalıcak adamı g.mod yapmazlar heralde
ya boşver seni tanıyoruz biz kıskananların yaptığı bişey aldırmazlığa gel
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çaldı diyosa çalmışsındır yalanmı sölicek Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green char çalıcak adamı g.mod yapmazlar heralde
yapmazlar herhal santam
sitedeki en iyi global moderator PENNYWISE dır hahaha Exclamation extraokk Mr. Green
barı bunada bısıy yazsaydın perde
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
peki sende alıntı yaptın onu değiştrisen extrabeer
kim değiştirmiş o alıntıyı öyle Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
kim değiştirmiş o alıntıyı öyle Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
extrabeer
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Made By Penny Cool
Made By Penny Cool
araya bir ''n'' daha alayım lütfen Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap