Icerige atla
Extraloob

Hadi goldbotlara isyan :P

· 23 Yanıt · 2.8K görüntüleme
F
Fundamental OP ⭐ 17y
Biliyorum çok saçma belki sırf konu açmak için açmış gibi görünüyor da olabilirim ama bu oyunun yarısını biz oluşturmuyor muyuz neden botlara karşı oyunu bi süreliğine bırakmayalım ki :p :S hem sro sro nereye kadar etrafımdaki herkese söylediğim gibi GET A LIFE :S
23 Yanıt
F
Fundamental OP ⭐ 17y
Bu arada böyle bi konu açtığımdan dolayı kendimden utanıyorum :S 😄
|
|SicknesS| ⭐ 17y
Biliyorum çok saçma belki sırf konu açmak için açmış gibi görünüyor da olabilirim ama bu oyunun yarısını biz oluşturmuyor muyuz neden botlara karşı oyunu bi süreliğine bırakmayalım ki :p :S hem sro sro nereye kadar etrafımdaki herkese söylediğim gibi GET A LIFE :S

Bırakınca, Daha fazla gold kazanirlar onlar icin fark etmez bizim birakmamiz veya birakmamamiz Onlar Bota Atar Goldunu Satar Gecer 👴
B
Black Rain ⭐ 19y
1 Player gider 10 Goldbot gelir 😎
O
Bu oyunu oynayan kaç kişi var biliyormusun 🙄 Biri oynamazsa yerine oynayacak çok kişi var.Serverlar sürekli neden crowded sanıyorsun?
F
Fundamental OP ⭐ 17y

Bırakınca, Daha fazla gold kazanirlar onlar icin fark etmez bizim birakmamiz veya birakmamamiz Onlar Bota Atar Goldunu Satar Gecer 👴

Hadi ya :S -.-" Pfffffff neyse ben can sıkıntısından açtım herhalde(ne kadar işe yaramayacağını bilsem de -_-) offf ben eskiyi çok özledim de anılarım depreşti galiba pardon :S
F
Fundamental OP ⭐ 17y
Off tamam düşünemedim napabilirim tamam unutun gitsin bu arada asıl sana rofl >.>
R
Rhea ⭐ 19y
Sadece senin, benim dememle olmaz en azından tüm Silkroad oynayan Türkler yapmalı.
F
Fundamental OP ⭐ 17y
Sadece senin, benim dememle olmaz en azından tüm Silkroad oynayan Türkler yapmalı.

Ben de onu istiyorum zaten milleti toplamak için açıldı bu konu >.>
G
Gameworld ⭐ 19y
Böyle bir şey hayalden öteye gidemez maalesef.
W
wich ⭐ 18y
isyan timeeeeee
R
Rhea ⭐ 19y
Böyle bir şey hayalden öteye gidemez maalesef.

🤝
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
utanma bu çok denenmek istenen bişey ama her gün yeni oyuncular geliyo napsın adamlar
T
talo_22 ⭐ 18y
Hergün Ne Kadar Silk Alınıyor. Adamlar Para Yatırmadan Duramıyor.Bagımlı Olmuslar.
U
Unforgiven ⭐ 17y
1 Player gider 10 Goldbot gelir 8)

🤤
N
Nebula ⭐ 19y
SilkRoad oynanmaz da bakma.
Bi sürü online oyun var neden bunu oynuyosak daha
O
ozy67 ⭐ 19y
SilkRoad oynanmaz da bakma.
Bi sürü online oyun var neden bunu oynuyosak daha

Ben 1cogunu denedim ama yok Sro gibi olmuyo maalesef 👴
I
En kolayı bırakın oyunu rahatlayın 😎
O

sen organizasyonu ayarla zaten herkez isyanda bir hafta belirle kimse oyuna girmesin bana da tarihi haber ver ne zamandır oyuna giremiyorum o hafta giriyimde özlemimi gidereyim:D:D:D:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: