Biliyorum çok saçma belki sırf konu açmak için açmış gibi görünüyor da olabilirim ama bu oyunun yarısını biz oluşturmuyor muyuz neden botlara karşı oyunu bi süreliğine bırakmayalım ki :p :S hem sro sro nereye kadar etrafımdaki herkese söylediğim gibi GET A LIFE :S
Hadi goldbotlara isyan :P
· 23 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Bu arada böyle bi konu açtığımdan dolayı kendimden utanıyorum :S 😄
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Biliyorum çok saçma belki sırf konu açmak için açmış gibi görünüyor da olabilirim ama bu oyunun yarısını biz oluşturmuyor muyuz neden botlara karşı oyunu bi süreliğine bırakmayalım ki :p :S hem sro sro nereye kadar etrafımdaki herkese söylediğim gibi GET A LIFE :S
Bırakınca, Daha fazla gold kazanirlar onlar icin fark etmez bizim birakmamiz veya birakmamamiz Onlar Bota Atar Goldunu Satar Gecer 👴
B
Black Rain
⭐ 19y
1 Player gider 10 Goldbot gelir 😎
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bu oyunu oynayan kaç kişi var biliyormusun 🙄 Biri oynamazsa yerine oynayacak çok kişi var.Serverlar sürekli neden crowded sanıyorsun?
Bırakınca, Daha fazla gold kazanirlar onlar icin fark etmez bizim birakmamiz veya birakmamamiz Onlar Bota Atar Goldunu Satar Gecer 👴
Hadi ya :S -.-" Pfffffff neyse ben can sıkıntısından açtım herhalde(ne kadar işe yaramayacağını bilsem de -_-) offf ben eskiyi çok özledim de anılarım depreşti galiba pardon :S
Off tamam düşünemedim napabilirim tamam unutun gitsin bu arada asıl sana rofl >.>
Sadece senin, benim dememle olmaz en azından tüm Silkroad oynayan Türkler yapmalı.
Sadece senin, benim dememle olmaz en azından tüm Silkroad oynayan Türkler yapmalı.
Ben de onu istiyorum zaten milleti toplamak için açıldı bu konu >.>
oyuna devam edin ama silk almayın yeter..
videoyu izleyin bunu yapan bi yabancı türkler için çevirmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=JOvKdmrPWgo&feature=related
videoyu izleyin bunu yapan bi yabancı türkler için çevirmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=JOvKdmrPWgo&feature=related
Böyle bir şey hayalden öteye gidemez maalesef.
isyan timeeeeee
Böyle bir şey hayalden öteye gidemez maalesef.
🤝
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
utanma bu çok denenmek istenen bişey ama her gün yeni oyuncular geliyo napsın adamlar
Hergün Ne Kadar Silk Alınıyor. Adamlar Para Yatırmadan Duramıyor.Bagımlı Olmuslar.
U
Unforgiven
⭐ 17y
1 Player gider 10 Goldbot gelir 8)
🤤
SilkRoad oynanmaz da bakma.
Bi sürü online oyun var neden bunu oynuyosak daha
SilkRoad oynanmaz da bakma.
Ben 1cogunu denedim ama yok Sro gibi olmuyo maalesef 👴
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
En kolayı bırakın oyunu rahatlayın 😎
O
ottomanethem
⭐ 19y
sen organizasyonu ayarla zaten herkez isyanda bir hafta belirle kimse oyuna girmesin bana da tarihi haber ver ne zamandır oyuna giremiyorum o hafta giriyimde özlemimi gidereyim:D:D:D:D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap