Icerige atla
Extraloob

Hackten Sonra Bi Hackerin İnventorysinden Resimler/ViDeO EkL

· 88 Yanıt · 6.0K görüntüleme
N
Narqotic OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Hacklenen CharınLarın Bir Kacının Videosunu ÇekmişLer Twisted Evil

[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/xwPq65yyLNA[/flash]

ALINTIDIR®
88 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
offf 5billyon da var orda vay be bende 5k yok Very Happy
S
SilenTT ⭐ 19y
fake olmasın detective :?!!!
ama deılse waay yanı extrabeer
N
Nebula ⭐ 19y
Varmı böle bişey.Oyunun suyu cıksın herkes yapsında
P
Pennywise ⭐ 19y
ya tibet ya eldorado serverı bu
N
Nervous_ ⭐ 19y

olympus burası abi benim charda hacklendi bu serefsızlerın ben taa...ulan madem paraları alıonuz ıtemlerı bırakın dımı hadı ıtemlerı alıonuz para bırakın bız napacas sımdı
P
Pennywise ⭐ 19y

olympus burası abi benim charda hacklendi bu serefsızlerın ben taa...ulan madem paraları alıonuz ıtemlerı bırakın dımı hadı ıtemlerı alıonuz para bırakın bız napacas sımdı

ilk ss teki Blade_77 ve 2. ss teki karasaglak ı biliyorum o yüzden eldorado yada tibet dedim Very Happy
N
Nervous_ ⭐ 19y
bende 2.resimde adam trace cekıoya kaba_camel varya onu daha once gordum sankı ondan olympus dedım
P
Pennywise ⭐ 19y

bende 2.resimde adam trace cekıoya kaba_camel varya onu daha once gordum sankı ondan olympus dedım

mümkün olabilir o iki ismi nerden nasıl hatırlıyorum hiç bilmiom belkide ss lerde gördüm ordan önceden aklımda kaldı bilemicem,amaaaaan neyse yaw serverın biri işte Mr. Green
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bu resimler Tibet ten 1. ci resimdeki Glavie soul blood a ait tir. ve hack lendi. Glavie yide Bizim Guild den Yani HoDRi_MeYDaN ' dan fahrenhayt adı Yusuf abi adında bi abimiz satmıstır. 2.ci resimde tibet ama item kime ait bilemiyorum . 1.ci resimden eminim.
P
Pennywise ⭐ 19y

Bu resimler Tibet ten 1. ci resimdeki Glavie soul blood a ait tir. ve hack lendi. Glavie yide Bizim Guild den Yani HoDRi_MeYDaN ' dan fahrenhayt adı Yusuf abi adında bi abimiz satmıstır. 2.ci resimde tibet ama item kime ait bilemiyorum . 1.ci resimden eminim.

biliyozda konuşuyoz Mr. Green
T
TanerUNER ⭐ 19y

Tİbet server ı suan da tehlikede whiteleo arkadasım bugun 2 kere bloke aldı şifre değiştirerek düzelti Toilet ban landı. Elinde SoSun olan lar gitti yani anlıyacagınız rev6 anasayfasında tibet serverında oynamayın diye bi uyarı war + bide video koymuslar cagenice adlı char hack len miş 153 k sp ve spyi bitirmişler video ya cekmişler. anasayfasında video mevcut.
E
extrem ⭐ 19y
ya paralar 999.999.999un üstüne çıkıyomuydu Question
T
TanerUNER ⭐ 19y

ewt cıkıyor.
E
extrem ⭐ 19y

ewt cıkıyor.

hepsini bir arada görmeyince bilmiyo insan Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y

Tİbet server ı suan da tehlikede whiteleo arkadasım bugun 2 kere bloke aldı şifre değiştirerek düzelti Toilet ban landı. Elinde SoSun olan lar gitti yani anlıyacagınız rev6 anasayfasında tibet serverında oynamayın diye bi uyarı war + bide video koymuslar cagenice adlı char hack len miş 153 k sp ve spyi bitirmişler video ya cekmişler. anasayfasında video mevcut.

tibet benim 2. serverım ama artık işim olmaz hehe Very Happy
E
Espio ⭐ 19y
yuhhhh ya 136k sp yi atıyolar resmen yuhhh bu charın sahbinin yerinde olmak istemezdim inşallah rollback gelir...
T
TanerUNER ⭐ 19y

yuhhhh ya 136k sp yi atıyolar resmen yuhhh bu charın sahbinin yerinde olmak istemezdim inşallah rollback gelir...

Gelsinde benim item ler de geri gelir hmm
P
Pennywise ⭐ 19y

suan venuste max lvl 55 civarı bişe rollback gelirse lvl 20- na düşer herkes bende böylece rahatla venuste başlayabilirim,lvl 80 full farmlı int charımdan vazgeçmeye razıyım yeterki rollback gelsinde eski dostlarımla venuste başlayabileyim Very Happy
T
TanerUNER ⭐ 19y

suan venuste max lvl 55 civarı bişe rollback gelirse lvl 20- na düşer herkes bende böylece rahatla venuste başlayabilirim,lvl 80 full farmlı int charımdan vazgeçmeye razıyım yeterki rollback gelsinde eski dostlarımla venuste başlayabileyim Very Happy

Yanlız Roll Back gelirse Sro'nun % 80 i Oyunu Oynamaz yada Bilmiyom Very Happy %20 si Sevinir... Tahminimce Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: