!!! Hackten Korunmak İçin Tam 21 Önlem !!!
1-İlk Önce Pc'ye Format Atalım..
2-Id ve Şifrenizi Kimseyle Paylaşmayın,Sık sık Şifrenizi Değiştirin,Şifrenizi Açıkta Bırakmayın..
3-Windows'u Sık sık Güncelleyin..
4-Sitemiz Dışındaki Hiçbir Paylaşım Sitesinden Program İndirmeyin..En İyi taramalardan Geçirip Sitemize Koyuyoruz..
5-Güvenlik Programları,Antivirüs Programları,Trojan Malware Silici Gibi Programları Yükleyiniz,Gerekirse Her Gün Tarama Yapınız...
6-Cafelerde Çarınıza Girmeden Önce Mutlaka Pc'yi Resetleyiniz.Cafede O Pc'yi Bir Sürü Kişi Kullanıyor Bu Nedenle Kötü Yazılım Olabilir Bu Yüzden mutlaka Resetleyiniz,Elinizden Geliyorsa Genel Bir Tarama Yapınız..
7-Pc'yi Güvende Tutmak İçin Hergün Mutlaka Başlangıçtaki Çalışacak Programlara Bakın.Bunun İçin Başlat >> Çalıştır >> msconfig >> Başlangıç Menüsü'ne Gelin..
8-Pc'nizin Hizmetlerini Servislerini Her Gün Kontrol Ediniz..Bazı Keyloogerlar Servis Olarak Başlatılıyor..Bunun İçin Başlat >> Çalıştır >> compmgmt.msc >> Hizmetler ve Uygulamalar >> Hizmetler'e Gelin..
9-Zone Alarm İntenet Security ve Keyscrambler İkilisini Tavsiye Ederim..
10-Şifrenizi 12 Haneli Yapın..
11-Şifreniz Rakam ve Karakterlerden Oluşsun...
12-Şifrenizi Pc'de Tutmayın..Örneğin Metin Belgesinin İçine Yazmayın
13-Irc,Icq,Messenger Programlar Üzerinde İken Size Gelen .exe vb. uzantılı hiçbir linke tıklamayın...
14-Şifreyi Girerken Sanal Klavye Kullanın....
15-İndirdiğiniz Programları virüstotal.com,virüsscan.org Gibi Sitelerde yada pc'nizde ki Virüs Programınızda Mutlaka Taratın.
16-Amvo'dan Kurtulmak İçin ComboFix Kullanın..
17-Eset Smart Secutiry Kullanın..
18-Her Gördüğünüz Programları İndirmeyin,Bilinmedik Sitelere Girmeyin..
19-Salı Günleri Update Sıralarında Mutlaka Pc'yi Taratın..
20-Ardamax'dan Kurtulmak İçin Ardamax Remover Programını Kullanın...
21-Msn'den Aldığınız Dosyalarda ki *.scr,*.bat,*.exe ve Bir Kaç Tanesi Daha Keylooger Olabilir , Fakat Bir Keylooger Asla .jpg veya .bmp Olarak Kaydedilemez..
ExTraloob Ailesinden Saygılarımla !!!..... [Alıntıdır]
- Resim Silinmiş.
Hack'ten Korunmak İçin 21 Önlem !(Önemli) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Sabitlenirse Sevinirim ..........
paylasım için tsklerr
sabitlenirse iyi olur
paylasım için tsklerr
Birşey değil
combofix kullanmayın baska bir sitede birisi tavsıye ettı kurdum calıstırdım ve sonuc bılgısayara format atmak zorundayım
alakası yok , o senin suçun , kendi sitesinden indirirsen birşey olmaz
ee knk sen bunların hep tersini yapıon sonra bana gelion knk sro bozuldu yardım et dion:D
ilk format atıcam öyle başlıcam bunları yapmaya
bunuda görmeüştüm yuh ya paylaştığın şeylerin %90 ı (ç)alıntı
flood yapma ıstersen sonucta paylasmıs !
haklısın ama ceza almaması için alıntıdır yazması gerekio
A
AchillesTR
⭐ 17y
anti virüs yüklü değil indirdigimi taratmıyorum bu forumdanda kötülük glcğini düşünmüyorum adminlerime güveniyorum hpiniz cok saolun ve forumlardan indirceginiz birsey icin bütün yorumları okuyun ama 1-10 msajlı adamlara inanmayın dosyayı koyan adamın actıgı diger üyelik tir
haklısın ama ceza almaması için alıntıdır yazması gerekio
➡️
paylaşm için saol
listedekilerin HİÇBİRİNİ yapmıyorum 😁
share pt'miz var 99 moblarda 8 kişi herkes birbirinin şifresini biliyor 😁
share pt'miz var 99 moblarda 8 kişi herkes birbirinin şifresini biliyor 😁
güzel çalışma saol.
7-Pc'yi Güvende Tutmak İçin Hergün Mutlaka Başlangıçtaki Çalışacak Programlara Bakın.Bunun İçin Başlat >> Çalıştır >> msconfig >> Başlangıç Menüsü'ne Gelin..
8-Pc'nizin Hizmetlerini Servislerini Her Gün Kontrol Ediniz..Bazı Keyloogerlar Servis Olarak Başlatılıyor..Bunun İçin Başlat >> Çalıştır >> compmgmt.msc >> Hizmetler ve Uygulamalar >> Hizmetler'e Gelin..
burayı açtıktan sonra normal şartlarda nasıl olması lazım....... yada nasıl olmaması lazım bunuda açıklayabilirmisiniz 😄
burayı açtıktan sonra normal şartlarda nasıl olması lazım....... yada nasıl olmaması lazım bunuda açıklayabilirmisiniz 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap