Icerige atla
Extraloob

HackShield Kırmak Ayrıntılı Kesin Çözüm Çalışıyor...

· 9 Yanıt · 9.6K görüntüleme
D
die4ever OP ⭐ 18y
Arkadaşlar Kesin Çalışıyor Denedim oldu ugraşmaya gerek yok

1-Silkroadı Siliyoruz...(Setup u olanlar silsin :D)
2-Tekrar Kurup Güncellemeyi Yapıyoruz...
3-İşte Can alıcı nokta Silkroad Dosyasına giriyoruz...
4-Girdikten sonra hackshield adlı klasörün adını degiştiriyoruz...(bkz:hackshield44)
5-Her tülü İllegal Programı kullanabiliyoruz... Sorunsuz Çalışıyor Bende

bu yolla keyhalper autoselect ve türlü programları açabilirsiniz...

🤘 🤘 🤘

9 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
acaba oyundan kaç dakikada bir DC oluyoruz bunu yapınca? bunu da açıklar mısın?
D
die4ever OP ⭐ 18y
bunu yaptım ama hiç dc olmadım bilemiyorum 😊
C
Creative ⭐ 19y
Dakika başı dc veriyor...
A
ayser ⭐ 19y
arkadaslar. yeni edinilen bilgilere gore hackshield programini durdurmaniz yada hackshield programini silmeniz, banlanmaniza sebeb olucaktir. Hepimiz artik az yada cok paket konusunda bi bilgisi var. Hackshield kendini korumak amaciyla oyun acildiginda sro serverine sro clienting hackshield iceriginide calistigina dair bilgiyi paket halinde gondermektedir. Eger hackshield silindiginde bu hackshield paketi Sro serverine gitmeyecek ve sizin hackshieldi kullanmadiginiz acikca belli olucaktir o yuden kesinlikle ve kesinlikle hackshield i antivirus , firewall, regedit editing yada silerek durdurmaya calismayin yoksa bosu bosuna kendiniz yakarsiniz.

Clientless paketinin calismama sebebide boylece aciklanmis oldu. aslinda calisiyor. ama hackshield paketi kullanilmadigi icin yuzde yuz ban. zaten bu sebepten dolayi tum clientlesslar durmus durumda su an.
U
Ultioxen ⭐ 16y
Bu Sekilde Cok Dc yersin 😊
P
Posion29 ⭐ 16y
Bu Sekilde Cok Dc yersin :)

🍺
B
BlackQueen ⭐ 18y
dc yemeyi geç ban yersin 😉
Y
Yukie ⭐ 19y
Düşük LVL karakterimde çok denedim;
sonuç: ortalama 1-5dk arasında düzenli olarak bağlantınız kesiliyor ve karakteriniz DC ye kurban gidiyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: