Icerige atla
Extraloob

Hacklenmemek İçin ne yapmak gerek

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
O
ozan222 OP ⭐ 19y
Hacklenmemek İçin ne yapmak gerek

bununlar ilgili ayrıntılı bi konu veya açıklama yapan olursa ÇOOOOOK sevincem Lütfen artık HACKLENMEk istemiyoruz
15 Yanıt
O
ozan222 OP ⭐ 19y
kullandığım Anti virüs AVAST
S
ShootEmUp ⭐ 19y
İyi bir virus koruma cicim ^^
T
Tukumas ⭐ 18y
bilgisayarını koru ve sürekli şifreni değiştir hiçbir zarar gelmez..
O
ozan222 OP ⭐ 19y

bazı
arkadaşlar kötü dedi sizce kötümüdür
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Kaspersky RULEZ 🤘
O
ozan222 OP ⭐ 19y
bilgisayarını koru ve sürekli şifreni değiştir hiçbir zarar gelmez..

ne tür bi koruma
G
garip_avci ⭐ 18y

bazı

bence avast fazla iyi değil sana nod 32 i tavsiye ederim güncellemelerini sürekli yaptığın sürece çok iyi bir anti virüs sistemi.
bir de ayda 1 kere format at ve sürekli pw ni değiştir
L
luuzir ⭐ 19y

bazı

bence avast fazla iyi değil sana nod 32 i tavsiye ederim güncellemelerini sürekli yaptığın sürece çok iyi bir anti virüs sistemi.
bir de ayda 1 kere format at ve sürekli pw ni değiştir

Ben avats kullanıyorum gayette memnunum bilgisayara 1 ayda 1 format atarsan vay o harddiskin haline 😄 bence avast yeter daha fazla güvenlik istiyosan en garanti yol bence deepfreeze kur sadece c sürücüsüne ayarla
S
SymbioN ⭐ 19y
1-Avastı sil hayatımda onun kadar dandik bir virüs programı görmedim ( en azından benim pc imin geldiği zamanki versiyonu aşırı kötüydü sırf kasardı ) Git nod32 yükle avasttan daha az kasacağı kesin 😊 Ve benim pc im kasmaz diyorsan avira antivir yükle virustotaldan undetect yapılan virüsleri bile birtek avira antivir tanıyor ss lerde gösteriliyor.

2-Şifreni değiştireceksin her hafta/veya ay.Ama birkaç ay sonra aynı şifrene geri dönme.

Ve gerçekten 1 ayda 1 format atarsan daha fazla dayanmaz o bilgisayar sana 😊

Herkes yorumlarını kendine saklasın lütfen.Yok avast iyimiş kötüymüş ben kendi yorumumu getirdim
😘
L
luuzir ⭐ 19y
Avast Ram i en az kullanan antivirüslerden biridir ben su ana kadar tek zaafını gördüm o da symbian virüslerini görmesidir.
A
Aircon ⭐ 19y
momo bence AVG 7.5 Proffessional Kullan bende kullanıyorum cok memnunum 😊
M
Mighty ⭐ 19y
Hacklenmemek için en iyi yöntem id ve pw ni paylaşmamaktır. Tanımadıklarınla takasa girmemektir. Net cafelerde oyuna ulu orta yerde login olmamaktır. Gerisi hikayedir.
P
Prø¢yøn ⭐ 19y
Kaspersky + 3 ayda 1 format

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: