Arkadaşlar biri bana carın ıd sini bilince o carı hackleye biliyomusun dedi ve bende anlamadım biraz araştırdım ama bilmiom bana söyleyen kişi benim carıda hacklerse diye korkuyorum banane başkalrının carından benim amaç başkaların carını hacklemek değil bunu bilmilmiş olun
Hacklenmek
· 7 Yanıt · 968 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Arkadaşlar biri bana carın ıd sini bilince o carı hackleye biliyomusun dedi ve bende anlamadım biraz araştırdım ama bilmiom bana söyleyen kişi benim carıda hacklerse diye korkuyorum banane başkalrının carından benim amaç başkaların carını hacklemek değil bunu bilmilmiş olun
Hiç bişi yapamaz
N
NephilimAngel
⭐ 19y
Hiç bişi yapamaz
sana diyen kişi arkınsa
şifre ve ıd defter kitap orda burda yazmıyosa sorun yok
ama kötü arklardan her şey beklenir Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
benim 42lvl glave car vardı ve kimse bilmiodu şifreyi ona ne olmuş olabilir ama ıd yi bilenler vardı
benim 42lvl glave car vardı ve kimse bilmiodu şifreyi ona ne olmuş olabilir ama ıd yi bilenler vardı
joymaxın uzun sürelerdir üzerinde çalıştıgı exchange hack artık olmuyor yani çözdüler.
hacklemenin tek yolu KEYLOGGER....
saolun içim rahatladı Very Happy
raplex abi bu arada senin carına senin türklüğüne ve yardım seferliğine hayranım abi bende redseada oynuyom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap