Icerige atla
Extraloob

Hacklenmek

· 7 Yanıt · 968 görüntüleme
K
kayar OP ⭐ 19y
Arkadaşlar biri bana carın ıd sini bilince o carı hackleye biliyomusun dedi ve bende anlamadım biraz araştırdım ama bilmiom bana söyleyen kişi benim carıda hacklerse diye korkuyorum banane başkalrının carından benim amaç başkaların carını hacklemek değil bunu bilmilmiş olun
7 Yanıt
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Arkadaşlar biri bana carın ıd sini bilince o carı hackleye biliyomusun dedi ve bende anlamadım biraz araştırdım ama bilmiom bana söyleyen kişi benim carıda hacklerse diye korkuyorum banane başkalrının carından benim amaç başkaların carını hacklemek değil bunu bilmilmiş olun

Hiç bişi yapamaz
N

Hiç bişi yapamaz

sana diyen kişi arkınsa

şifre ve ıd defter kitap orda burda yazmıyosa sorun yok
ama kötü arklardan her şey beklenir Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
K
kayar OP ⭐ 19y
benim 42lvl glave car vardı ve kimse bilmiodu şifreyi ona ne olmuş olabilir ama ıd yi bilenler vardı
R
RaPLeX ⭐ 19y

benim 42lvl glave car vardı ve kimse bilmiodu şifreyi ona ne olmuş olabilir ama ıd yi bilenler vardı

joymaxın uzun sürelerdir üzerinde çalıştıgı exchange hack artık olmuyor yani çözdüler.

hacklemenin tek yolu KEYLOGGER....
K
kayar OP ⭐ 19y
saolun içim rahatladı Very Happy
K
kayar OP ⭐ 19y
raplex abi bu arada senin carına senin türklüğüne ve yardım seferliğine hayranım abi bende redseada oynuyom

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: