arkadaşlar bu kakimoto çarını guildimden hacklendiğim için bedava verdiler yabancı guildi ama müslümanlar cok seviyorum Dreamlanders <3

ve bu sitede şuanda hadi ceksene ss falan diyip duruyor oyundan takas yaparken dikkat edin sözde adıda fatihmiş

evet her oynadığım swde severler beni genelde dürüstsen kapılar sana acık ne kadar kötü insan olsada :)
Vardır bi iş onda ben sanmıyorum hiç tanımadığın bir adamın bide yabancı sana 200tl lik char alıcağını
arkadaşların sölemesi benden ama serverdi tanıdgım çogu yabancı çok iyiler kötülük yapmadınmı hep yardım ediyorlar hele mısırlıların yardımlarını çok gördüm türkleri yapmadıgı ilikleri yaptılar diyebilirim
arkadaşların sölemesi benden ama serverdi tanıdgım çogu yabancı çok iyiler kötülük yapmadınmı hep yardım ediyorlar hele mısırlıların yardımlarını çok gördüm türkleri yapmadıgı ilikleri yaptılar diyebilirim
Ps: çarı mısırlı verdi 👍
Server'larda en çok Türklerle kavga ettim en iyi dostlarım hep mısırlılar olmuştur.
Niyemi kısa iki diyalog:
Türkçedir.
Mısırlı: Selam biraz paraya ihtiyacım var.
Ben: Param var ama veremem bana lazım.
Mısırlı: Teşekkür ederim
--------------
2. Diyalog
Türk: Selam aga biraz para versene
Ben : Param var ama veremem bana lazım
Türk: Versen ne olacak ölürmüsün
Ben: Veremem kardeşim
Türk: İnsanlık ölmüş be kendi milletine yardım etmez olmuş ikimizde müslümanız niye vermiyorsun
Ben: Bana lazım yahu senden ne iyilik gördüm
Türk: 2 gün sonra ödeyeceğim
Not: O parayı 2 gün sonra ödeyecek adamlar zaten bu duruma getirmiyor konuşmayı...
Server'larda en çok Türklerle kavga ettim en iyi dostlarım hep mısırlılar olmuştur.
Niyemi kısa iki diyalog:
Türkçedir.
Mısırlı: Selam biraz paraya ihtiyacım var.
Ben: Param var ama veremem bana lazım.
Mısırlı: Teşekkür ederim
--------------
2. Diyalog
Türk: Selam aga biraz para versene
Ben : Param var ama veremem bana lazım
Türk: Versen ne olacak ölürmüsün
Ben: Veremem kardeşim
Türk: İnsanlık ölmüş be kendi milletine yardım etmez olmuş ikimizde müslümanız niye vermiyorsun
Ben: Bana lazım yahu senden ne iyilik gördüm
Türk: 2 gün sonra ödeyeceğim
Not: O parayı 2 gün sonra ödeyecek adamlar zaten bu duruma getirmiyor konuşmayı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap