Icerige atla
Extraloob

Hacklendım Neden ???

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
O
os1 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bn dun ılk defa loader kulandım.Ve Charım Hacklendı Bunu Loader kullandım dıye olduğundusunuyorum charda 40m vardı +5 sılahlar vardı ve hepsi gitti acaba benım gıbı loader
yuzunden hacklendığını dusunen var mı ?
20 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
loader dedıgın extraloob'tan indirdigim loaderse ole bıse mumkun deıl cunku bn uzun suredır kullanıorum we bi sorun olmadı !
O
os1 OP ⭐ 19y
extraloobdan ındırdığım
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
ilk önce geçmiş olsun benimde bir çarım hacklendi bende loader dan olduğunu düşünüyorum ama yapacak bişi yok bu arada bende zeustayım nick:KiNG_TeaM yardım edebileceğim bişi varsa pm atarsın oyundan...
A
Agilla ⭐ 18y
arkadaşım son günlerde gold aldınmı hiç gold aldıysan gold şirketleri yapıyor iyibir firewall kullan ve daima parayı stalldan al
U
UrbanChaos ⭐ 19y
loader dedıgın extraloob'tan indirdigim loaderse ole bıse mumkun deıl cunku bn uzun suredır kullanıorum we bi sorun olmadı !

Bende oyle Biliyordm ama Loaderdan Cok Soyulan Adam var Ancak Forumdaki Loaderdan Bisey Olucagını Düşünmem
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Ben hack olayından sonra moderatörlerin ve admin in onayı olmayan hiçbişi kullanmadım ve kullanmamda.
M
Macro ⭐ 19y
hmmm hangi loader bi link versene hackleyip içine bakmaya çalışıyım bi
Q
Quattro ⭐ 19y
programımı hacklicen 🙄
D
drotalion ⭐ 19y
programımı hacklicen 🙄

kimin neyi ne yapacağını boşver sen takma kafana

@macro: yardıma ihtiyacın varsa her an msn den yazarsın. Her zaman onlineım, off gözüküyorum ^^
E
emre3458 ⭐ 19y
extralooba güvenin
E
E0N ⭐ 19y
Geçmiş olsun kardeşim
G
GliseriN2 ⭐ 18y
extralooba güvenin

bencede 👴 🕵️
K
karince ⭐ 19y
Loaderın SS sini koyarmısın!
O
os1 OP ⭐ 19y
OK KOYUYORUM
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ben Loaderi Siteye İlk Geldiginden Beri Kullanıyorum Hiçbirşey Olmadı.Sorun Sizde Olabilir 😉
P
Presence ⭐ 19y
arkadaşın dediği gibi bu para şirketleri yapabilir ben loader kullanmadan hacklendim önceden para alıordum o yüzden olabilir bide oyunda exchangekabul ettiysen olabilir belki başka birine ıd ve şifreni vermiş olabilirsin
T
tayfun77 ⭐ 19y
Bence tamamen loderden çünkü benim 2 çarım hacklendi ve 62 67 lvl çarlardı ama nabalım gitti artık loder kulanmayın sakın normal girin oyuna zaten iyi oldu artık oynamıyorum ve rahatladım dışarı çıkamayodum kız arkadaşımla bile kavga ettik iyşallah düzellir işler 😄
G
GrAngel ⭐ 19y
beyler loader fılan degıl bu aralar herkes hacklenıyor herkes derken cogunluktan kastedıyorum ya pc ye format atın yada cok ıyı firewall yada keylogerr dan pcyı koruya bılıcegınız bır program yukleyın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: