Zamanında birine insanlık yaptım charı verdim ama beni hackledi arkadaş bende bunun karşılığı olarak charın id ve gizli sorusunu veriiyorum.
Şifre falan değiştirmiş ama bunu aşacak ve o charı ondan alacak bilgiye sahip birileri mutlaka vardır.
http://www.rev6.com/player.asp?id=1197100
char şuan 84 lvl olmuş... üzerinde arap dress pet bi dünya tablet ve item vardı 83 lvlde full farmdı hackleyen naptı bilmiyorum ama sağlam char
id:hddjumper
gizli sorusu : alamanya
yeni sahinbine hayırlı uğurlu olur inşallah.....
hacklendim..
· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
J
Journalist
⭐ 19y
Büyük Harflerle Yazmak Forumda Bağırmak Anlamına Gelir ☕
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
başlığı değiştir
Zamanında birine insanlık yaptım charı verdim ama beni hackledi arkadaş bende bunun karşılığı olarak charın id ve gizli sorusunu veriiyorum.
Şifre falan değiştirmiş ama bunu aşacak ve o charı ondan alacak bilgiye sahip birileri mutlaka vardır.
http://www.rev6.com/player.asp?id=1197100
char şuan 84 lvl olmuş... üzerinde arap dress pet bi dünya tablet ve item vardı 83 lvlde full farmdı hackleyen naptı bilmiyorum ama sağlam char
id:hddjumper
gizli sorusu : alamanya
kardeş hackleyen kişi izmirde ÖZER adında birimi ? ona göre yardım cı olcam
Öncelikle geçmiş olsun. 😐 Fakat id ve g.y charı geri almak için yetmez . Charda yer alan mailde lazım hackleyen kişi onuda değiştirmiştir. O yüzden yapacak fazla birşey yok :?
Geçmiş olsun ...
Daha dikkatlı olsaydın keske ...
Daha dikkatlı olsaydın keske ...
geçmiş olsun
O
Optimus Prime
⭐ 18y
GEÇMİŞ OLSUN
Sana helal olsun millet kufur edip bedua ederken sen hayırlı olsun diyorsun gerçekten tbrk ediyorum seni nede olsa bir oyun bu 👍
H
HellMagican
⭐ 19y
gecmiş olsun kardes
Sana helal olsun millet kufur edip bedua ederken sen hayırlı olsun diyorsun gerçekten tbrk ediyorum seni nede olsa bir oyun bu 👍
Niye Olsun ki Sonucta oyun olsada emek sarfediYorsun? Dogru değilmi Bunu calmak emek Hırsızlıgına ve kul hakkına Girior haram zıkkımolsun..
H
HellMagican
⭐ 19y
gecmiş olsun kardes
geçmiş olsun üzücü bişey 😞
konuyu açan arkadaş charını hakleyene değil geri alabilecek olana hayırlı olsun demek istedi 👍 yanlış anlamışsınız
Büyük Harflerle Yazmak Forumda Bağırmak Anlamına Gelir ☕
bırakta adam derdine yansın ;)
sitedeki yetkililerin görevi site kurallarına aykırı bir davranış vb. durum olduğunda uyarmaktır.ve sitemizde büyük harf ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelir ki onun sonuda saygısızlığa çıkıyor.lütfen kurallarımıza uyalım ☕ .. ve bu arada geçmiş olsun ama fazla yapılacak birşey yok çarın için üzüldüm 😢
gecmıs olsn
çok çok qeçmiş olsun walla cok uzuluorm blelere istersen bnm 83 nuker çara ortak yaparım sni.. 🙄
Char 92 lvl olmus belki daha yüksek ama rev6 güncellenmemis olabilir.Gecmis olsun hackleyen adam harıl harıl kasıyor galiba 😐
hayırlı olsun
M
Misproject
⭐ 19y
Elden gelen birşey yok çar gittikten sonra.Önleminizini önceden alıcaksınız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap