Icerige atla
Extraloob

hacklendim..

· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme
P
pepsicola OP ⭐ 18y
Zamanında birine insanlık yaptım charı verdim ama beni hackledi arkadaş bende bunun karşılığı olarak charın id ve gizli sorusunu veriiyorum.

Şifre falan değiştirmiş ama bunu aşacak ve o charı ondan alacak bilgiye sahip birileri mutlaka vardır.

http://www.rev6.com/player.asp?id=1197100

char şuan 84 lvl olmuş... üzerinde arap dress pet bi dünya tablet ve item vardı 83 lvlde full farmdı hackleyen naptı bilmiyorum ama sağlam char

id:hddjumper

gizli sorusu : alamanya

yeni sahinbine hayırlı uğurlu olur inşallah.....
23 Yanıt
J
Journalist ⭐ 19y
Büyük Harflerle Yazmak Forumda Bağırmak Anlamına Gelir
J
başlığı değiştir
O
ozan222 ⭐ 19y
Zamanında birine insanlık yaptım charı verdim ama beni hackledi arkadaş bende bunun karşılığı olarak charın id ve gizli sorusunu veriiyorum.

Şifre falan değiştirmiş ama bunu aşacak ve o charı ondan alacak bilgiye sahip birileri mutlaka vardır.

http://www.rev6.com/player.asp?id=1197100

char şuan 84 lvl olmuş... üzerinde arap dress pet bi dünya tablet ve item vardı 83 lvlde full farmdı hackleyen naptı bilmiyorum ama sağlam char

id:hddjumper

gizli sorusu : alamanya

kardeş hackleyen kişi izmirde ÖZER adında birimi ? ona göre yardım cı olcam
M
Mighty ⭐ 19y
Öncelikle geçmiş olsun. 😐 Fakat id ve g.y charı geri almak için yetmez . Charda yer alan mailde lazım hackleyen kişi onuda değiştirmiştir. O yüzden yapacak fazla birşey yok :?
P
Prø¢yøn ⭐ 19y
Geçmiş olsun ...
Daha dikkatlı olsaydın keske ...
F
F10diP| ⭐ 19y
geçmiş olsun
O
GEÇMİŞ OLSUN
Q
Quattro ⭐ 19y
Sana helal olsun millet kufur edip bedua ederken sen hayırlı olsun diyorsun gerçekten tbrk ediyorum seni nede olsa bir oyun bu 👍
H
gecmiş olsun kardes
T
Tuborg ⭐ 18y
Sana helal olsun millet kufur edip bedua ederken sen hayırlı olsun diyorsun gerçekten tbrk ediyorum seni nede olsa bir oyun bu 👍

Niye Olsun ki Sonucta oyun olsada emek sarfediYorsun? Dogru değilmi Bunu calmak emek Hırsızlıgına ve kul hakkına Girior haram zıkkımolsun..
H
gecmiş olsun kardes
A
Aircon ⭐ 19y
geçmiş olsun üzücü bişey 😞
W
Wind ⭐ 18y

konuyu açan arkadaş charını hakleyene değil geri alabilecek olana hayırlı olsun demek istedi 👍 yanlış anlamışsınız
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Büyük Harflerle Yazmak Forumda Bağırmak Anlamına Gelir

bırakta adam derdine yansın ;)

sitedeki yetkililerin görevi site kurallarına aykırı bir davranış vb. durum olduğunda uyarmaktır.ve sitemizde büyük harf ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelir ki onun sonuda saygısızlığa çıkıyor.lütfen kurallarımıza uyalım ☕ .. ve bu arada geçmiş olsun ama fazla yapılacak birşey yok çarın için üzüldüm 😢
N
nXq ⭐ 18y
gecmıs olsn
W
washburn ⭐ 17y
çok çok qeçmiş olsun walla cok uzuluorm blelere istersen bnm 83 nuker çara ortak yaparım sni.. 🙄
C
Crisis ⭐ 19y
Char 92 lvl olmus belki daha yüksek ama rev6 güncellenmemis olabilir.Gecmis olsun hackleyen adam harıl harıl kasıyor galiba 😐
M
MainMagic ⭐ 18y
hayırlı olsun
M
Misproject ⭐ 19y
Elden gelen birşey yok çar gittikten sonra.Önleminizini önceden alıcaksınız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: