Icerige atla
Extraloob

Hacile Teyze Hortumu Anlatıyo Cok Komık Dınleyın

· 31 Yanıt · 3.6K görüntüleme
31 Yanıt
N
nuk3r ⭐ 19y
sen bunu benim babannemden dinliycen Mr. Green Mr. Green Mr. Green
W
WildKing ⭐ 19y
yaw ama yeter be forumu kırlettınde kırlettın hadi silkroadla ilgiler neyse yeter artık git off topic e ac bunları
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
benım koydugum sseyler senı ılgılendırmez Exclamation Exclamation ayrıca bu laflarınla forumu kırleten kışı sensın bunu da bıl Exclamation Exclamation o zaman silkroad dısında vıdeolar dıe baska bı topıc acsalardı bu da senı ılgılendırmez... Exclamation Exclamation Exclamation
W
WildKing ⭐ 19y
off topic diye bişi war git oraya ac dedim
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
tmm da senı ılgılendıren bı mevzu deıl... bu sıtede bosuna mod vs.. yoqh deıl demı ısteselerdı onlar tasırlardı konuyu
W
WildKing ⭐ 19y

neden tartışıyorsunuzki off topice açmasını gerektiren şey nedir bu bölüm sırf silkroad için dğeil ki fakettyisen bölümün adı screenshot&video bölümü adam silkroaddanda video koyar ilginç bulduğu videolarıda birde bu laflarını pennywise yede söyle bakalım o sana en ince ayrıntısına kdr anlatsın neyin ne olduğunu..
genel konu baslıgna bakarsan sevınırım silkroad ss & videodiyor
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
ya kardeşım farkındaysan sılkroad dısında vıdeo ve ss yerı yok burda butun bızımle paylasmak ıstedıgınız vıdeoları koymak ıcın yapmıslar eger sadece sılkroad olsaydı ayrı bı topıc acarlardı ornek: videolar - youtube vs.. (bizimle paylasmak ıstedıgınız sılkroad dısında vıdeolar olabılırdı Exclamation
N
nuk3r ⭐ 19y
ii de Thief_ ile nie tartışıosun senin dediğinin aynısını sölüyo işte
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
biz tief le tartısmıyoruz.. crazy le tartısıyoruz
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..

heaheahea Very Happy şaka gibi deılmı Very Happy
W
WildKing ⭐ 19y

hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..
derim ben sana öm sana dedgım seyı burdada dedım zaten .
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
clup 2107 deyım dıe mı bole hava yapıyosun anlamadım gıttı
W
WildKing ⭐ 19y
hhhe ben hava atıyorum . cok komık sın adama bak yaw sankı bı ıse yarıyor clup2107 isterseler alsınlar .
W
WildKing ⭐ 19y
sadece banlananları alıyorlar bu war ayrıcalık
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

hhhe ben hava atıyorum . cok komık sın adama bak yaw sankı bı ıse yarıyor clup2107 isterseler alsınlar .

merak etme dısarıdan bell oluyor hava atıp atmadıgın
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

hayır bu uğraşın ne anlamıyorum adamı rezil etmekmi adam yanlış bişey yaptıysa benden de hesap sorda görelim..

aynen yapmak ıstedıgın sey ne Question
M
murathep ⭐ 19y
süper mış ya
W
WildKing ⭐ 19y
yawwwww ben sadece off topic e acsan daha iyi olr dedımm.
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
ızleyen guselse gusel yazar kotuyse kotu ama crazy den baska kımse daha sızınle paylasmak ıstedıgım vıdeolara bahane bulmadı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: