http://youtube.com/watch?v=4PAwNLAOEqA
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hacile Teyze Hortumu Anlatıyo Cok Komık Dınleyın
· 31 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
sen bunu benim babannemden dinliycen Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yaw ama yeter be forumu kırlettınde kırlettın hadi silkroadla ilgiler neyse yeter artık git off topic e ac bunları
benım koydugum sseyler senı ılgılendırmez Exclamation Exclamation ayrıca bu laflarınla forumu kırleten kışı sensın bunu da bıl Exclamation Exclamation o zaman silkroad dısında vıdeolar dıe baska bı topıc acsalardı bu da senı ılgılendırmez... Exclamation Exclamation Exclamation
off topic diye bişi war git oraya ac dedim
tmm da senı ılgılendıren bı mevzu deıl... bu sıtede bosuna mod vs.. yoqh deıl demı ısteselerdı onlar tasırlardı konuyu
genel konu baslıgna bakarsan sevınırım silkroad ss & videodiyor
neden tartışıyorsunuzki off topice açmasını gerektiren şey nedir bu bölüm sırf silkroad için dğeil ki fakettyisen bölümün adı screenshot&video bölümü adam silkroaddanda video koyar ilginç bulduğu videolarıda birde bu laflarını pennywise yede söyle bakalım o sana en ince ayrıntısına kdr anlatsın neyin ne olduğunu..
ya kardeşım farkındaysan sılkroad dısında vıdeo ve ss yerı yok burda butun bızımle paylasmak ıstedıgınız vıdeoları koymak ıcın yapmıslar eger sadece sılkroad olsaydı ayrı bı topıc acarlardı ornek: videolar - youtube vs.. (bizimle paylasmak ıstedıgınız sılkroad dısında vıdeolar olabılırdı Exclamation
ii de Thief_ ile nie tartışıosun senin dediğinin aynısını sölüyo işte
biz tief le tartısmıyoruz.. crazy le tartısıyoruz
hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..
heaheahea Very Happy şaka gibi deılmı Very Happy
derim ben sana öm sana dedgım seyı burdada dedım zaten .
hayır birde crazy nuker öm ile ben uniondan şu şu kişiyim bakmadan hemen atlama diyor..Komiksin ya..
clup 2107 deyım dıe mı bole hava yapıyosun anlamadım gıttı
hhhe ben hava atıyorum . cok komık sın adama bak yaw sankı bı ıse yarıyor clup2107 isterseler alsınlar .
sadece banlananları alıyorlar bu war ayrıcalık
hhhe ben hava atıyorum . cok komık sın adama bak yaw sankı bı ıse yarıyor clup2107 isterseler alsınlar .
merak etme dısarıdan bell oluyor hava atıp atmadıgın
hayır bu uğraşın ne anlamıyorum adamı rezil etmekmi adam yanlış bişey yaptıysa benden de hesap sorda görelim..
aynen yapmak ıstedıgın sey ne Question
süper mış ya
yawwwww ben sadece off topic e acsan daha iyi olr dedımm.
ızleyen guselse gusel yazar kotuyse kotu ama crazy den baska kımse daha sızınle paylasmak ıstedıgım vıdeolara bahane bulmadı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap