J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Allahım bu adam kesene kadar ben benim charla 50 kere keserim 😎 😎 [youtube]9MjRVRuXBlU&feature[/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9MjRVRuXBlU&feature=related TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #2 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 17 yil once #3 kesmis ya ona bak 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #4 arkadaşlar son anda çalmaya başlayan bir müzik warya, onun ismini bilen warmı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #5 tamam buldum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas ⭐ 19y 17 yil once #6 En güzel TG kesimi bence^^ adam hem zevkini alıyor keserken hemde heyecana kapılıyor acaba başka birisi gelecekmi diye ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiveInTexas ⭐ 18y 17 yil once #7 xD guzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil