Arkadaşlar takip ettiğiniz, akşamları oturup dinleyebileceğim güzel bir radyo programı var mı acaba ?
Güzel radyo programı ?
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
exa radyo.
http://www.exaradyo.com/
http://www.exaradyo.com/
Öyle değil, radyo programı derken Matrax, Nihatla sivrisinek, rabarba gibi radyo yayını kast ettim.
babaradyo cumartesi 21:00-22:00 Ceyhun Yılmaz'ın Sunumu ile... 😊
2 saat sonra demek, bakmak lazım (:
Temet Nosce
⭐ 17y
Matrax,Nihat Sırdar ile Sivrisinek ötesi vasat.
Onları takip ediyorum da dostum, hep aynı şeyler işte.
Bir manyak vardı, telefonda millete saçma sapan şeyler yaptırıyordu, adı neydi hatırlayamadım bir türlü
Temet Nosce
⭐ 17y
Bir manyak vardı, telefonda millete saçma sapan şeyler yaptırıyordu, adı neydi hatırlayamadım bir türlü
Matrax sunucusumu? Zeki Kayahan Çoşkun.
Matrax sunucusumu? Zeki Kayahan Çoşkun.
Matrax'ta mıydı yapılıyordu telefon bağlantısıyla millete o eziyetler 😄 tamam tamam doğru matrax'tı o program
illaki bilirsin - hala devam ediyor mu bilmiyorum - ama best fm'de serdar yayında 😊
illaki bilirsin - hala devam ediyor mu bilmiyorum - ama best fm'de serdar yayında :)
Benım yazmama gerek kalmamış 🎭
Serdar yayında 1 de tekrarı var canlı olarak saat 12;00 da gunduz
Salı geceleri tekjeton adında bir oyun programı var, rock fm de. Arada onu dinliyorum.
Salı geceleri tekjeton adında bir oyun programı var, rock fm de. Arada onu dinliyorum.
Cihan benim programı hiç denedinmi mrk ediyorum o_O
ben denedim 🍿
Cihan benim programı hiç denedinmi mrk ediyorum o_O
güzel kanallar var 😈
Teşekkürler 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap