S Serenitty OP ⭐ 18y 18 yil once #1 nasıl cri? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SagittariuS ⭐ 19y 18 yil once #2 Güzel crit ama bence onu crossbow çakmış :)56 Lv Glavie Çakamaz O Lvl'da.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Serenitty OP ⭐ 18y 18 yil once #3 crosboww dediğin cracter bizden baya bir eziq leveldi onu bize buff bassın bir de kasılsın diye partiye aldık bu şekilde iyi bir cri olması bu lvlde imkansız değil çünkü: stun lvlimi maxladım yprum için sağol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #4 Banada Crosbowun vurusu gıbı gelıyor ama sen vurduysan tbrk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Audrey ⭐ 19y 18 yil once #5 cross vurmadı cünkü bakım crossda buff skilli açık kendine buff basmış eline bow alırsa buffları kpanır oldie :?! :?!!! 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eMRe_048 ⭐ 19y 18 yil once #6 bnde 26 crossbow la chajki worker a zerk + crossbow extreme 11 k vurmustum . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _H4K4N_ ⭐ 19y 18 yil once #7 bence leveline göre baya iyi gömmüşün he:D Bravo :?!! 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 18 yil once #8 güzeL :?! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S3X4eVeR ⭐ 19y 18 yil once #9 tebrikler iyi vurus TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLeF ⭐ 19y 18 yil once #10 Güsel :?!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P phooka ⭐ 19y 17 yil once #11 güzel dmg tebrikler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurkLider ⭐ 18y 17 yil once #12 zerklik war crt atmısısn güzeL senle pvp yapomask isterdim 56 warior carım wr 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil