B Bots4Online OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Unstopable accountunun banlanma nedeni ...Benim sitemle Buranın alakası Ne ?? Jigsaw Arkadasım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #2 http://onlinebilgim.forumup.com/profile ... linebilgim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bots4Online OP ⭐ 19y 18 yil once #3 O Ben degilim Ki Very Happy Bir Üye ne yapabilirim Very Happy biraz daha araştırsan onun 3 kere banLandıgını anlayabilirdin Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ilker Cindik ⭐ 19y 18 yil once #4 koptum yaw Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #5 Onun İçin Seviyesi Özürlü Olarak Ayarlanmış Değil Mi ? Silmek Varken Neden Banlıyorsun ?Konunun Yeri Burası Değil Taşımıyorumda Çünkü Çok Gereksiz Bir Konu Jigsaw Bakmaya Bile Gerek Duymayacaktır Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _CaspeR_ ⭐ 19y 18 yil once #6 bu siteyi ilk bu extraloob a üye olduğumda ben açmıştım bu siteyi hatta yasak diye banlanmıştım dahja sorna açıldı ama daha sonradan jigsaw kapamıştı adminliği alıp benden özür dileidm kapndı ama sonra nasıl olduysa açıldı geresinde bilmiyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 18 yil once #7 nedense buraya koyduğun tüm programların (Key Helper) falan ilk orda vardı ... Bence geç bile kalınmış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil