arkadaşlar çift char açabileceğim bi program biliyomusnuz ? sbot ve isrobot la açılmıyor artık tahminim hack shield engelliyor yeni ve güvenli bi yol bilen & bulan varsa yazarsa çok sevinirim ...
Güvenli Çift char açmak ?
· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Sbot'la çift char açılmıyor mu?? yanlışınız var. Gayet güzel çift,hatta MULTi char açılıyor.
arkadaşlar çift char açabileceğim bi program biliyomusnuz ? sbot ve isrobot la açılmıyor artık tahminim hack shield engelliyor yeni ve güvenli bi yol bilen & bulan varsa yazarsa çok sevinirim ...
sbot ile 15 tane char açılıyor 😎
İlk günler fiyatı ne güzeldi.Okan abi demişti alın stok yapın fırlayacak fiyatı diye Şimdi oo Tuz gölüne döndü fiyatı 😆
İlk günler fiyatı ne güzeldi.Okan abi demişti alın stok yapın fırlayacak fiyatı diye Şimdi oo Tuz gölüne döndü fiyatı 😆
sbot çıktığı gün aldım kurdum test ettim bölümleri sitemizde açtım kemalist'in ilk cümlesi ; sen bu bottan çok şey bekliyorsun demiştim, yanılmadım hiçbir zaman 😎
iSro Botta acıyor hemde uyelik almana gerek yok cool2:
arkadaşlar önceden sbot kullanıyordum bi charım taxi bi charımda pazardayken ikiside banlandı benim istediğim önemli olan charımı normal sp kastığım charı bot v.b bir programla açmak ve bu programın güvenli olması şimdiden teşekkürler...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap