Icerige atla
Extraloob

Güvenilir bir aracı aranıyor !

· 16 Yanıt · 2.1K görüntüleme
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Arkadaşlar cT arkadaşımla bir takas yapacağız ve aracı arıyoruz aslında yüksek bir char falan olsa extraloob aracılığı kullanırdık ama 28Liralık takas için okadar para vermek hiç cazip gelmiyor :!!&%&! Deneme mod. ve üstü birini arıyoruz anlaşırsak sizi aracı yapacağız.

mailler : mailto:[email protected]
mailler : mailto:[email protected]
Lütfen bekliyoruz sizi.Size güveniyoruz. 🎅
16 Yanıt
C
Bekliyoruz..
K
Kup ⭐ 18y
Sadece adminler ve managerlar aracı olabilir. Bunun içinde 15 TL ücret yatırmanız gerekmekte.

➡️ viewforum.php?f=254
T
TorQ ⭐ 17y
Sadece adminler ve managerlar aracı olabilir. Bunun içinde 15 TL ücret yatırmanız gerekmekte.

➡️ viewforum.php?f=254

👍
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y

➡️ viewforum.php?f=254

Biz kendi aramızda ayarlamak istiyoruz.Çünkü 600Liralık char alıcak olsam 15TL veririm tabii de 28Liralık char için 15 vermek ciddi mantıksız benim için.
K
Kup ⭐ 18y
Biz kendi aramızda ayarlamak istiyoruz.Çünkü 600Liralık char alıcak olsam 15TL veririm tabii de 28Liralık char için 15 vermek ciddi mantıksız benim için.

O zaman birbirinize güvenin 😘
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

+dw. 😈
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y

Bir kere 90Lv char gitmemiş olsaydı dediğin olurdu. 😘
S
Smirnoff ⭐ 17y
Buraya ben yaparım demeyip msn ye ekliyenlerle yapma
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Exl ücreti 15 tl'dir bunun başka bir yolu yok bunu başka kimse yapmaz , 1 liralık char olsa bile. 😉
V
volkanka ⭐ 17y
extraloob iyidir ona güvenin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

5000kişiyle alışveriş yaptık yetmedi üstüne hepsinin nicklerini yazdık açın sorun bakalım onlar bizi anlatsınlar 😎
V
volkanka ⭐ 17y

5000kişiyle alışveriş yaptık yetmedi üstüne hepsinin nicklerini yazdık açın sorun bakalım onlar bizi anlatsınlar 8)

extraloob rulez hacım 😘
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Extralooba güven sorunumuz yok ki . Sadece ufak bir alış-veriş için 15Lira vermek çok geliyor...
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Yapacak birşey yok ya riske girip birbirinize güveneceksiniz yada extraloob 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: