Arkadaşlar güvenebileceğim bir kişi lütfen baksın bir işim war aktarma işi yardım istiyorum msnden görüşürüz lütfen bakın ama gerçekten yardıma ihtiyacım war
güvenebileceğim birisi baksın lütfen
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Ne aktarma?
yha bırak şunu jigsaw aklı sıra atacak bi enayiye tro. key. ohh Laughing
yemin ederim öle bişe yok kendi çarımdan yine kendi çarıma itemleri atıcam
Hee iyi olur o zaman. PM atarsan sevinirim. Bu arada aynı hesaptaysa bankaya koyarak alabiliyorsun itemi? Biliyosun di mi?
abi yaa şu dünyada ne insanlar war benim oyunda tanıştığım bir kanka wardı siz cvp yazmayınca ona söledim ıd ve pw yi oda çarı soydu üstelik mübarek ramazanda yemin etmişti
ama benim hatam böle herşeye , herkese güvenürsem olucağı bu işte dünyada ne insanlar war ALLAHIMMMMMMMMMM Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Geçmiş olsun üzüldüm. Keşke ulaşsaydın bana.
güvenilecek bir adam arıyorsan extraloob.com adminleri glob.modları ve mod. larına başvuracaksın bu adamlara kefilimdir.
üyelerin ve özel üyelerin hakkını yemiş olmayayım ama onlarla içli dışlı olmadığım için tam güvenemiyorum lakin burada yer alan %90 üyenin hepsi güvenilir olduğunu umuyorum extraokk
üyelerin ve özel üyelerin hakkını yemiş olmayayım ama onlarla içli dışlı olmadığım için tam güvenemiyorum lakin burada yer alan %90 üyenin hepsi güvenilir olduğunu umuyorum extraokk
arkadaşlarına söyle onlarla aktar
güvenilecek bir adam arıyorsan extraloob.com adminleri glob.modları ve mod. larına başvuracaksın bu adamlara kefilimdir.
Helal Güzel Konuştun 😊
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin Mr. Green kıyıda köşede at gizli bir yere vereceğin şeyleri sonra diğer charınla gir topla (mesela) Rolling Eyes geçmiş olsun bu arada .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap