Icerige atla
Extraloob

güvenebileceğim birisi baksın lütfen

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
G
GeRrArD OP ⭐ 19y
Arkadaşlar güvenebileceğim bir kişi lütfen baksın bir işim war aktarma işi yardım istiyorum msnden görüşürüz lütfen bakın ama gerçekten yardıma ihtiyacım war
12 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ne aktarma?
A
apiah ⭐ 19y
yha bırak şunu jigsaw aklı sıra atacak bi enayiye tro. key. ohh Laughing
G
GeRrArD OP ⭐ 19y
yemin ederim öle bişe yok kendi çarımdan yine kendi çarıma itemleri atıcam
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hee iyi olur o zaman. PM atarsan sevinirim. Bu arada aynı hesaptaysa bankaya koyarak alabiliyorsun itemi? Biliyosun di mi?
G
GeRrArD OP ⭐ 19y
abi yaa şu dünyada ne insanlar war benim oyunda tanıştığım bir kanka wardı siz cvp yazmayınca ona söledim ıd ve pw yi oda çarı soydu üstelik mübarek ramazanda yemin etmişti
G
GeRrArD OP ⭐ 19y
ama benim hatam böle herşeye , herkese güvenürsem olucağı bu işte dünyada ne insanlar war ALLAHIMMMMMMMMMM Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
J
Jigsaw ⭐ 19y
Geçmiş olsun üzüldüm. Keşke ulaşsaydın bana.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güvenilecek bir adam arıyorsan extraloob.com adminleri glob.modları ve mod. larına başvuracaksın bu adamlara kefilimdir.

üyelerin ve özel üyelerin hakkını yemiş olmayayım ama onlarla içli dışlı olmadığım için tam güvenemiyorum lakin burada yer alan %90 üyenin hepsi güvenilir olduğunu umuyorum extraokk
E
EXp ⭐ 19y
arkadaşlarına söyle onlarla aktar
S
sfr ⭐ 19y

güvenilecek bir adam arıyorsan extraloob.com adminleri glob.modları ve mod. larına başvuracaksın bu adamlara kefilimdir.

üyelerin ve özel üyelerin hakkını yemiş olmayayım ama onlarla içli dışlı olmadığım için tam güvenemiyorum lakin burada yer alan %90 üyenin hepsi güvenilir olduğunu umuyorum extraokk

Helal Güzel Konuştun 😊
M
mai_mai ⭐ 19y
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin Mr. Green kıyıda köşede at gizli bir yere vereceğin şeyleri sonra diğer charınla gir topla (mesela) Rolling Eyes geçmiş olsun bu arada .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: