Icerige atla
Extraloob

GÜNCELLEME: İP SINIRLAMASI, AÇIKLAMA GELDİ, DÜZELDİ!!!<<<

· 153 Yanıt · 46K görüntüleme
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y

19-04-2011 Update İle Joymax Yine Yaptı Yapacağını Ve Bir Pc Den En fazla 2 char Açılabiliyor.Geçmiş olsun Herkese

Leetnock NOT : Silkroad ile görüştük, en geç yarına bu sorunun halledileceğini söyledir. Endişeye gerek yok.

Leetnock NOT 2 : Sorun düzeldi.

- Resim Silinmiş.
153 Yanıt
_
Süppo oldu süppooooooooooooooooooo
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
Aynen Oyunun Değeri Biraz Daha Artacak G botları Kalkacak joymax Adam Akıllı Birşey Yaptı Sonunda
R
Romanticer ⭐ 16y
Sbot "Proxy" ile mümkün olur herhalde 2 den fazla char acmak
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
kötü oldu bence
M
mertkaan32 ⭐ 19y
bugün bulunur çaresi fazla beklemeyiz :))
_
_OceaN_ ⭐ 17y
düzceli nabacak merak ettim 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
Birazdan sro ile görüşeceğim. Olmaz böyle birşey, kafelerden sro ya girilmiyor.
D
duzceli81 ⭐ 17y
düzceli nabacak merak ettim :D

beklicez 😄 ™
W
werduet ⭐ 16y
goldbotlar açısından düşünürsek evt iyi oldu ama benim gibi int cafesi olanlar için kotu neden derseniz atıyorum 10 makina silkroad oynamak isticek ama koca cafede sadece 2 makina silkroada girebilcek ? 😞
S
sedoex ⭐ 19y
bence felaket oldu bir care lazım cafe için
M
mertkaan32 ⭐ 19y
goldbotlar açısından düşünürsek evt iyi oldu ama benim gibi int cafesi olanlar için kotu neden derseniz atıyorum 10 makina silkroad oynamak isticek ama koca cafede sadece 2 makina silkroada girebilcek ? :(

🤘
_
_OceaN_ ⭐ 17y
herkez açısından kötü oldu..mesela şimdi benim 5 charım var 3 ünü satmak zorundamı kalıcagım
L
Leet1 ⭐ 19y
Birazdan konuyu görüşüp size durumu bildireceğim arkadaşlar, sakin olalım
S
SirGLooMy ⭐ 15y
sbot bu duruma bir çözüm bulacaktır
W
werduet ⭐ 16y
yane tek pc sadece 2 char acabilse mukemmel olurdu ama simdi aynı int. üzerinde sadece 2 char acılabilio bu yuzden harbiden felaket
R
rex* ⭐ 18y
off joymax ya 10 tane carım var benim 8 tanesini copmu olcak nabacam ben onları her birine silk alıyoz yine yaranamıyoz güzel bisey yapmaya calısıyo herseyi berbat ediyo summer7: summer2:
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
İnternet Cafeler Açısından Çok kötü bir durum ,Player Kaybı= Nakit Demek Bu olaya Bi Çare Bulmak Zorunda Ama Benim gibi 2 char Yeterli diyenler için sıkıntı oluşturmayacaktır.
L
Leet1 ⭐ 19y
Görüştük arkadaşlar en geç yarına bu sorun halledilecek.
L
LeopaR ⭐ 19y
Silkroad La mı görüştünüz , ve szi kırmadı sorun çözülecek mi dedi :)))))))))))))))))))))) vay be siz neymişsiniz öyle :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: