17.08.2011
- Resim Silinmiş.
22.08.2011
- Resim Silinmiş.
90 lwl bard ile ne kadar kasılır bilmiom
Güncel lwl ve itemler
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
yanlıs taktik ile kasıyorsun =)
Hayırlı olsunda, 90 Level bard ile ne kadar kasılır o malum, sende ptyi biraz erken aktif edersin.
😄 çömezim daha
😄 çömezim daha
estafrullah ta sen o charlara item koysan guard acıp vs orbit bassan on numara seri kasarsın emın ol suan bendede acık ve 78 lwl charlar orbit ihtiyacı hıssedıorm hem mana hem hp . sende mana mevcut . cleric ile herkese cycl basarsın süper olur .
😄 çömezim daha
estafrullah ta sen o charlara item koysan guard acıp vs orbit bassan on numara seri kasarsın emın ol suan bendede acık ve 78 lwl charlar orbit ihtiyacı hıssedıorm hem mana hem hp . sende mana mevcut . cleric ile herkese cycl basarsın süper olur .
Farkındaysan charlar daha kasmıyor, köşede duruyor.
ama 60 dan sonra mecbur kascaklar buyuzden dedigingibi yapcam ama 90 lwl carı ne yapcam o ara bilimiom ptde dursunmu acaba exp cok düsermi
bende kösede durmasın dıyorm farkındaysan
ama 60 dan sonra mecbur kascaklar buyuzden dedigingibi yapcam ama 90 lwl carı ne yapcam o ara bilimiom ptde dursunmu acaba exp cok düsermi
dursun dursun . orbit basarsın acaip fena olur hemde
D
DontTrust_Me
⭐ 15y
kolay gelsn 8/8 pt kurmak zahmetli iş
hiç zahmetli deil 😄 devam 😄
server nedir merak ettim
ben persiada oynuyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
TROYADA 86 LWL SPEAR VE 85 LWL SPEAR SATILIKTIR cBeast ve VeQuiST MERCURYDE SATILIK YADA TAKASLIK 92 LWL WİZARD VE 90 LWL NUKE WTB 68 Ve 72 Lwl Sword Ve Shield +5 100 Lwl Spear Nuker ve 90-94Lwl 8 Gold Party Charı Satılıktır. FULL STR 131 LWL FF BOW +7M SP Sİ MEVCUT 121 LWL JOBLU A DEVİL VE 2 ADET 5/5 FLAGLIDIR.